風後搭巴士有感......

123blow
|
巴士哥哥你好靚仔!
有巴士準時接我....好滾動
JD930
|
123blow 發表於 18-9-18 08:35
巴士哥哥你好靚仔!

哈哈
cattz288
|
係!好感動!!
邊坐, 邊望路旁倒下既大樹, 先發現原來好多大樹一直在身邊!
metrochung
|
巴士哥哥你好靚仔!

本以為要坐地鐵,落到楼,見到巴士有燈着了,好開心,一落樓梯,巴士上緊客,好滾動地上車。 不過比張死人八達通嘟唔到,滾動唔到落去,仲有係散紙包拎出來先嘟到。 就如常坐返平時坐開嘅位。
123blow
|
metrochung 發表於 18-9-18 08:45
本以為要坐地鐵,落到楼,見到巴士有燈着了,好開心,一落樓梯,巴士上緊客,好滾動地上車。 不過比張死人 ...

我都係, 坐番同一個位
chanpo18
|
其實今日都唔好坐巴士住, 我同事係大欖仲塞緊巴士
我本來今日都想坐巴士, 點知佢話會改道, 都唔知有無我個落車站, 所以我最后都係坐小巴, 最多行遠少少返工
StrawberryLove
|
香港人效率真係超快。一夜之間,我屋企附近既冧樹,全部去左路旁草叢,辛苦晒一班為我地第二日番工暢順而漏夜工作既人。
little_monkey
|
same here
禁止發言
|
尋晚仲勁擔心 今日就通返 真係辛苦清理嘅人 只係一日 好多交通都正常function
star1402
|
昨晚運輸局局長在電視話有650人全力在18區清樹 比我想像中少 致敬!
PW530
|
巴士哥哥你好靚仔!

Yee0113
|
今日我都同巴士哥哥講,辛苦哂你了,他笑丫。勁型
Yee0113
|
chanpo18 發表於 18-9-18 08:53
我本來今日都想坐巴士, 點知佢話會改道, 都唔知有無我個 ...

我都系大欖塞緊
他入大欖條支路,得一條行車線
chamcharm
|
chanpo18 發表於 18-9-18 08:53
我本來今日都想坐巴士, 點知佢話會改道, 都唔知有無我個 ...
大欖龍尾都幾長呀 搭西鐵望到