自由講場

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

Helllokitty 發表於 18-9-19 00:50
TKO 咁大,睇住邊啦,翠林,寶林,坑口,舊邨+內陸冇事 。出事的都是新樓
...

我住海邊新樓、無事。出事只係2 個屋苑d 新聞就大大聲。
成功的人放眼於機會,失敗的人放眼於障礙。 生命長短我無法控制,但內容就可以由我發揮!

侯爵府

weiwei 發表於 18-9-19 05:53
請問天晉出了什麼事? thanks

天晉無事、係海天晉無水無電
成功的人放眼於機會,失敗的人放眼於障礙。 生命長短我無法控制,但內容就可以由我發揮!

侯爵府

blueglass 發表於 18-9-19 01:00
Yes, 唯恐天下不亂,居心叵測。

唯恐天下不亂、跨大失實、吾知既市民以為成個tko有事!真係好衰!

子爵府

以前的確有臭
但近五年堆填區只准收建築廢料
已經好耐聞唔到咩味

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

alima 發表於 18-9-18 20:08
識好多人住將軍澳都冇事

不要從別人的嘴裡去認識我

侯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

傳媒最鍾意誇大負面情緒,誤導港人!

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 15週年勳章

Hehemum 發表於 18-9-18 11:50
唯恐天下不亂

咪係

首頁

尾頁

跳至