下個月搬屋求推介

a_c2612
|

第一次搬屋求指教, 由九龍搬到鴨脷洲, 屋企有2大1小, 想包埋裝拆傢俬.
有無人用過好搬屋公司可以介紹?

有朋友推介 佳佳, 宜家, 有無人用過呀? 覺得可唔可靠?

SaBB
|
a_c2612 發表於 18-9-18 10:14
第一次搬屋求指教, 由九龍搬到鴨脷洲, 家企2大1小, 想包埋裝拆傢俬. 有無人用過好搬屋公司呀?
...

最近搬了、搵左‘合成’;拆、包、搬及裝、呢到jm介紹的。另外也有jm介紹宜家、話幾好、你搵幾間報下價吧。
a_c2612
|
SaBB 發表於 18-9-18 10:29
最近搬了、搵左‘合成’;拆、包、搬及裝、呢到jm介紹的。另外也有jm介紹宜家、話幾好、你搵幾間報下價吧 ...

呢間服務如何呀? 有無'逼'你俾小費?
meek
|
第一次搬屋求指教, 由九龍搬到鴨脷洲, 屋企有2大1小, 想包埋裝拆傢俬.
有無人用過好搬屋公司可以介 ...

明駿 朋友介紹我用的,服務態度好好
SaBB
|
a_c2612 發表於 18-9-18 10:33
呢間服務如何呀? 有無'逼'你俾小費?

Ok la , 算係快手,我d 大櫃佢都拆及裝得好快。無'逼'俾小費不過我都比左d .
Isababy0522
|
有無人用過好搬屋公司可以介 ...

我用過黃金車,價錢都好老實,d cfu又細心,最緊要係無爛野,6888 8036 姓陳既,你可以搵下佢幫手
維尼仔
|
突然間點解有咁多搬屋post嘅