請問如果今日18號入樂園玩,會唔會好過份?

hellomamiii
|
3個月無去,難得假期,唔知復修如何?
小朋友其實去厭咗唔肯再去
jeannietsui
|

不如留喺屋企啦
呢個唔係啲咩難得假期黎家
咩都唔識
|
好似所有機動遊戲都未開返
rex13
|
hellomamiii 發表於 18-9-18 11:15
3個月無去,難得假期,唔知復修如何?
小朋友其實去厭咗唔肯再去

入去都唔好話比人知,實有人會話你

btw,樂園善後工作搞掂?
siuap
|
回覆 hellomamiii 的帖子

香港迪士尼樂園會於2018年9月18日重新開放。強颱風山竹過後,部分園區及設施仍在善後和修復中,受影響處正暫停運作。迪欣湖活動中心則會維持關閉直至另行通告。
wcpcelia    發表於 18-9-18 16:17
hellomamiii
|
咩都唔識 發表於 18-9-18 11:17
好似所有機動遊戲都未開返

請問室內都冇嗎?我其實只想觀光下,和迪士尼公仔影吓相,因我未試過
sheetajeff
|
公園咁多樹,點知仲有無潛在危險,橫掂小朋友都去厭就算啦
怪獸青BB
|
去應該會好掃興
hellomamiii
|
jeannietsui 發表於 18-9-18 11:15
不如留喺屋企啦
呢個唔係啲咩難得假期黎家

明嘅,我都唔想趁火打劫咁1,但讀小1後冇咩日子可以去了,因我的是銀咭,所以才有這念頭
hellomamiii
|
siuap 發表於 18-9-18 11:18
回覆 hellomamiii 的帖子

香港迪士尼樂園會於2018年9月18日重新開放。強颱風山竹過後,部分園區及設施仍在 ...

謝謝,我就是見它說重開,有少少心思思,但算了,都係留下次啦
skmibb
|
hellomamiii 發表於 18-9-18 11:20
明嘅,我都唔想趁火打劫咁1,但讀小1後冇咩日子可以去了,因我的是銀咭,所以才有這念頭
...

入去走1圈都可以號,但帶定少旺乾量,怕餐都冇供應。
hellomamiii
|
rex13 發表於 18-9-18 11:18
入去都唔好話比人知,實有人會話你

就是不知道,唔通,應該可能仲係侏羅紀咁? 今日可能受罵
IloveJJ
|
hellomamiii 發表於 18-9-18 11:22
謝謝,我就是見它說重開,有少少心思思,但算了,都係留下次啦

上咗小學唔駛再買年咭啦!
hellomamiii
|
skmibb 發表於 18-9-18 11:22
入去走1圈都可以號,但帶定少旺乾量,怕餐都冇供應。

是,其實諗住睇睇Halloween佈置,但諗深一層,可能吹歪咗
hellomamiii
|
IloveJJ 發表於 18-9-18 11:25
上咗小學唔駛再買年咭啦!

係,下年慳番,我年頭畢業禮時買的,叫入過5次,男仔覺悶
Phyonafung
|
好多設施未修復!
mmya
|
有咩意外就唔好啦
尤其係小朋友