自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

miriam 發表於 18-9-18 11:15
太多「愛的印記」

岩岩多左幾條

禁止訪問

回覆樓主:

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

justforfun33 發表於 18-9-18 23:43
我諗我啲疤痕會跟到我離世
有三點疤痕係正中指對落既位, 相信肥懵跟足我一世架

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

cinda72. 發表於 18-9-18 23:46
怕咩,照著
月巴 再加埋咁多疤, 無謂嚇親人喇

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

禁止訪問

珍珠宮

justforfun33 發表於 18-9-18 22:27
我應該嚴重過你十倍,不過我唔理,照着,高峰期我有15個主子,依家只剩12個主子了
...

嘩!服侍十幾位主子,你奴性都好强

王國長老

cinda72. 發表於 18-9-18 23:52
熱起上黎就唔理
我有時洗左,去偷埋個囡條短牛著,太熱或者落雨,短牛舒服呀
...
無咁既勇氣, 係去泰國咁熱先敢著咋

珍珠宮

回覆樓主:

別墅

wan_sosin 發表於 18-9-18 23:55
嘩!服侍十幾位主子,你奴性都好强

係呀,我有好多位小主人,見到佢地就開心,做女時曾經有廿幾位添

公爵府

shita0107 發表於 18-9-18 11:18
証明佢好愛妳~~
遲D有肚皮摸摸加啦

摸果下會伸抓

大宅

ivycowcow 發表於 18-9-19 00:22
摸果下會伸抓

警戒吓,唔落就可以,習慣左你佢就會放鬆。
個肚底超暖~~

珍珠宮

justforfun33 發表於 18-9-19 00:18
係呀,我有好多位小主人,見到佢地就開心,做女時曾經有廿幾位添

好想睇下你的一眾主子

大宅

miriam 發表於 18-9-18 11:43
佢會係我對住部電腦時扭摸

我覺得貓其實好高騖,開始真係話唔理就唔理,係要奴材去同佢玩都唔理妳,觀察吓先比妳接近(最少我試過係禁),佢信妳唔會傷害佢,就性格大變開始

子爵府

回覆樓主:

我都有,不過係手
已放棄遮掩

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

miriam 發表於 18-9-18 11:15
太多「愛的印記」

岩岩多左幾條

子爵府

我手腳都充滿呢種愛的印記我無理呀,照著短褲短袖雖然大部分已經去左彩虹橋,但印記仍然保留,永不褪色
我係bearbeardo

王國長老

shita0107 發表於 18-9-19 00:31
我覺得貓其實好高騖,開始真係話唔理就唔理,係要奴材去同佢玩都唔理妳,觀察吓先比妳接近(最少我試過係 ...
我個主子係兔........但佢性格似貓, 鍾意就過黎撩你, 撩完你想抱佢時就醒你幾野, 再唔係車把你.

仲有係大膽到我都驚, 同佢去睇醫生........可以撩 D 狗玩..............

王國長老

jasmineoj 發表於 18-9-19 00:32
我都有,不過係手
已放棄遮掩
有次爭 D 盲............隻衰婆抓中我眼角

王國長老

dogdog918 發表於 18-9-19 00:53
我手腳都充滿呢種愛的印記我無理呀,照著短褲短袖雖然大部分已經去左彩虹橋,但印記仍然保留 ...
覺得自己好犯賤, 抓到一條條疤流晒血都好, 止完血繼續攬住佢錫

子爵府

miriam 發表於 18-9-19 10:08
覺得自己好犯賤, 抓到一條條疤流晒血都好, 止完血繼續攬住佢錫
因為實在嬲佢地唔落嘅
我係bearbeardo

首頁

尾頁

跳至