自由講場

跳至

首頁
12345...7

尾頁

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

她保養得宜和做戲好,希望她早日搵到真命天子

https://www.orientalsunday.hk/296243/%e6%9c%80%e6%96%b0%e5%a8%9b%e8%81%9e/%e9%82%b5%e7%be%8e%e7%90%aa-%e9%9d%9a%e8%b6%b333%e5%b9%b4/?utm_source=feedYahoo_%E3%80%90%E5%B1%B1%E7%AB%B9%E8%A5%B2%E6%B8%AF%E3%80%91%E6%BD%98%E8%94%9A%E6%9E%97%E6%9C%89%E6%8E%A5%E7%8F%AD%E4%BA%BA%EF%BC%81%E5%BC%B5%E5%AE%B6%E7%81%9D%E9%A7%90%E5%AE%88%E6%9D%8F%E8%8A%B1%E9%82%A8+%E8%A2%AB%E5%B0%81%E3%80%8C%E9%A2%B1%E9%A2%A8%E4%B9%8B%E5%AD%90%E3%80%8D&utm_medium=referral&utm_campaign=nmgYahoo

琥珀宮

mickeyeva 發表於 18-9-18 11:43
她保養得宜和做戲好,希望她早日搵到真命天子

https://www.orientalsunday.hk/296243/%e6%9c ...

又靚又有名有利嘅通常姻緣麻麻,但如果安於做個平凡小c9,多數都ok。不過比例上靚女係命途坎坷d

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

侯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

回覆樓主:

我個人覺得佢纯個樣係靚
但冇乜身形
粗老、冇女人味!

瑪瑙宮

回覆樓主:

我幾喜歡佢的。
之前佢租我朋友家西貢樓上村屋,
朋友話佢好斯文同nice 架。

一切有為法  如夢幻泡影  如露亦如電  應作如是觀

欲知前世因  今生受的是   欲知來世果  今生作的是

大千世界  無罣無礙  自去自來  自由自在  要生便生  莫找替代

侯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

回覆樓主:

睇番珠光宝氣
始終荔枝最正!

男爵府

回覆樓主:

佢個樣咁苦,唔明點解咁多人讚佢靚
不過各花入各眼啦

水晶宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章

佢後生果陣真係靚絕 e面迷到佢不得了

琥珀宮

opl2 發表於 18-9-18 17:55
佢個樣咁苦,唔明點解咁多人讚佢靚
不過各花入各眼啦

苦都可以靚嘅

水晶宮

牛年勳章 2018復活節勳章

由佢出道已經好鐘意佢

子爵府

回覆樓主:

佢後生真係好靚,記得甄妮好似見到佢,大讚佢靚到驚為天人咁,麵更加吾洗講,因為覺得佢個樣超靚先追佢啦

珍珠宮

ICbaby 發表於 18-9-18 17:54
睇番珠光宝氣
始終荔枝最正!

但講台詞個樣堅煩

公爵府

回覆樓主

佢有不良嗜好的

pansy888hk    發表於 18-9-19 21:29

珍珠宮

靚,但未到驚為天人囉

男爵府

mandy952 發表於 18-9-18 18:01
苦都可以靚嘅

大宅

一直好鐘意佢

男爵府

我覺得佢個人神神化化咁

已刪除用户

回覆樓主:

侯爵府