自由講場

跳至

首頁
23456...7

尾頁

男爵府

邵美琪最紅時同鄭伊健拍拖,鄭當時冇人識,邵紅周圍推介鄭

後來鄭紅左,而同時邵有肝病所以全面停工,而鄭承諾照邵一生

林珊珊一直反對邵鄭拍拖,覚得邵阻止鄭發展

邵因病全面停工時,有好多不利邵既消息,包括不事生產,靠鄭養,公主病等等

鄭和梁詠琪合演許冠傑的舞台劇,咀足十几場,就出事

好勝梁件事之後,邵完全低調,沒有對之前的不利傳聞解釋,也沒有説鄭梁半點

黃霑講野都好信,佢自己完全係一個賤男

Miulo    發表於 18-9-18 22:22

珍珠宮

artroboy 發表於 18-9-18 20:22
之前係週䢴都聽過,話同伊麵紅咗之後佢長期在家唔接戲,日夜顛倒咁係屋企⋯有無不良野就唔清楚,但煙剷就 ...

因為邵美琪大病過,拍戲碌落樓梯時又撞親個頭,所以無拍劇,伊面自己紅咗又嫌邵事業停濟,晒氣

珍珠宮

smiletigger 發表於 18-9-18 22:01
我聽過傳聞,話有人啪丸啪得好勁,E甚至去到夜店跪求拆家唔好再買畀佢,不過都唔成功。最後唯有分手收場。 ...

未聽過邵有啪丸,只聽過邵有大病,暫時唔拍劇!

珍珠宮

opl2 發表於 18-9-18 17:55
佢個樣咁苦,唔明點解咁多人讚佢靚
不過各花入各眼啦

係囉,我一直都吾覺佢靚

公爵府

回覆 joeymos 的帖子

邵係好低調,唔會刻意去做新聞搏出位,所以我相信佢,人家怎去説佢也好,佢都不會爭抑,總比好多藝人不擇手段好好多了,這也是我喜歡她的原因,可惜就因為佢沒機心,處處被人傷害,希望佢真的可遇到愛錫佢嘅另一半,鄭傷得佢太深了。記得有一次聽電台節目,吳君如話有一次同鄭拍片,邵去探鄭班,佢躲起來,待鄭出現佢就跳出來,吳説,見到佢哋真係甜到漏,可惜此情不再。

翡翠宮

牛年勳章

tired 發表於 18-9-18 22:20
係囉,我一直都吾覺佢靚

我都係,好難想像係「美若天仙」

珍珠宮

大姑娘 發表於 18-9-18 21:42
是否相書都係咁講?

因為認識既靚同叻既女性朋友,姻緣都係麻麻地。

大部份男人都駕馭不來,自然難有好姻緣

呢 d 女人年輕時肯委身,也沒有男人夠自信

老了,反而容易定下來

珍珠宮

佢靚過黎同蔡好多,不過唔係大眾口味

黎姿有齊女人最原始既武器,木偶型尤物
大美女可稱不上
蔡就從來都比較小家,也太削

男爵府

ICbaby 發表於 18-9-18 17:52
我個人覺得佢纯個樣係靚
但冇乜身形
粗老、冇女人味!

之前講唔出!!係啦,就係咁。好粗咁。

男爵府

2018復活節勳章 開心吸收勳章 BK Milk勳章

佢好靚有氣質,超鐘意佢。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

回覆樓主:

我見過佢後生真人, 係靚㗎!

寶石宮

2023年兔年勳章

回覆樓主:

寶石宮

2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 最關心BB問題熱投勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

Miulo 發表於 18-9-18 20:36
因為凳邵美琪不值,我到e家都好憎鄭伊健,梁詠琪,邵美琪最紅時同鄭伊健一齊,到佢自己紅咗,就見異思遷,2 ...

個男趙完唱

男爵府

我媽好鐘意邵
我覺得佢係靚,後生時真係好靚好有氣質

男爵府

nsychristy 發表於 18-9-18 22:39
大部份男人都駕馭不來,自然難有好姻緣

呢 d 女人年輕時肯委身,也沒有男人夠自信

女仔太靚太叻係咪真係男人駕馭唔嚟 ?我以前都相信(被騙),但而家越來越唔信 ,見好多例子, 係女仔 又叻,但都嫁得出, 睇一本雜誌 ,介紹一個dgs女仔,當年係6A状元(AL), 入牛津讀数學,做咗i banker 十年之後遇上金融海嘯 ,跟住 轉行做醫生, 本身一樣婚姻美滿, 有三個兒子, 我身邊好多 靚靚哋又叻嘅女仔 都冇乜問題 ,一樣嫁得出 , 對比自己真係一事無成囉, 又唔係靚/叻又冇人要

珊瑚宮

畀面勳章

Miulo 發表於 18-9-18 20:36
因為凳邵美琪不值,我到e家都好憎鄭伊健,梁詠琪,邵美琪最紅時同鄭伊健一齊,到佢自己紅咗,就見異思遷,2 ...

Emmm 伊麵係唔啱。由始至終都唔鍾意好勝琪。
不過伊麵係警告過某人要戒咗某啲不良嗜好多次,但某人屢次不改。分手時,佢將部分物業同現金無條件轉比某人。
(消息係伊麵相識多年朋友透露)

珍珠宮

好媽媽勳章

回覆樓主

她把聲偏牛一點,整體來說不錯

以前18/22少女上得做女主角個個都好貌美

伯爵府

ICbaby 發表於 18-9-18 17:54
睇番珠光宝氣
始終荔枝最正!

侯爵府

2024勳章 2023年兔年勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

blue02 發表於 18-9-18 23:10

咁又唔好咁講自已
你MR. right 未出現啫
我識得有幾個
吾靚、吾叻、冇身材,也冇學歷!
疲氣仲吾多好!
一樣有市場
所以世事無绝对架!

首頁
23456...7

尾頁

跳至