有情有義 情路坎坷!邵美琪 靚足33年

mickeyeva
|
她保養得宜和做戲好,希望她早日搵到真命天子

https://www.orientalsunday.hk/296243/%e6%9c%80%e6%96%b0%e5%a8%9b%e8%81%9e/%e9%82%b5%e7%be%8e%e7%90%aa-%e9%9d%9a%e8%b6%b333%e5%b9%b4/?utm_source=feedYahoo_%E3%80%90%E5%B1%B1%E7%AB%B9%E8%A5%B2%E6%B8%AF%E3%80%91%E6%BD%98%E8%94%9A%E6%9E%97%E6%9C%89%E6%8E%A5%E7%8F%AD%E4%BA%BA%EF%BC%81%E5%BC%B5%E5%AE%B6%E7%81%9D%E9%A7%90%E5%AE%88%E6%9D%8F%E8%8A%B1%E9%82%A8+%E8%A2%AB%E5%B0%81%E3%80%8C%E9%A2%B1%E9%A2%A8%E4%B9%8B%E5%AD%90%E3%80%8D&utm_medium=referral&utm_campaign=nmgYahoo
mandy952
|
mickeyeva 發表於 18-9-18 11:43
她保養得宜和做戲好,希望她早日搵到真命天子

https://www.orientalsunday.hk/296243/%e6%9c ...

又靚又有名有利嘅通常姻緣麻麻,但如果安於做個平凡小c9,多數都ok。不過比例上靚女係命途坎坷d
tsung
|

esmehouse
|
ICbaby
|
我個人覺得佢纯個樣係靚
但冇乜身形
粗老、冇女人味!
moonlight9198
|
我幾喜歡佢的。
之前佢租我朋友家西貢樓上村屋,
朋友話佢好斯文同nice 架。
ICbaby
|
睇番珠光宝氣
始終荔枝最正!
opl2
|
佢個樣咁苦,唔明點解咁多人讚佢靚
不過各花入各眼啦
kit2004
|
佢後生果陣真係靚絕 e面迷到佢不得了
mandy952
|
opl2 發表於 18-9-18 17:55
佢個樣咁苦,唔明點解咁多人讚佢靚
不過各花入各眼啦

苦都可以靚嘅
c.vieri
|
由佢出道已經好鐘意佢
catcatloves
|
佢後生真係好靚,記得甄妮好似見到佢,大讚佢靚到驚為天人咁,麵更加吾洗講,因為覺得佢個樣超靚先追佢啦
sarali
|
ICbaby 發表於 18-9-18 17:54
睇番珠光宝氣
始終荔枝最正!

但講台詞個樣堅煩
小華子
|
佢有不良嗜好的
pansy888hk    發表於 18-9-19 21:29
唔好煩我
|
靚,但未到驚為天人囉
opl2
|
mandy952 發表於 18-9-18 18:01
苦都可以靚嘅

aesbee
|
一直好鐘意佢
LLMan
|