你地在邊度買台北機票酒店package?

aeiou_drm
|
想長假期快閃台北四日, search過機票 唔係太抵, 請問你哋有冇響乜嘢網站或旅行社買過?謝謝!
CML2006
|
aeiou_drm 發表於 18-9-18 12:24
想長假期快閃台北四日, search過機票 唔係太抵, 請問你哋有冇響乜嘢網站或旅行社買過?謝謝!
...

我係mon住meethk 睇吓邊間做 promote.
ch_mama
|
...

留毛,我都想知
kennis_t
|
唔洗買package, 分開買, 搵skyscanner + hotel combined 就可以
Ada1031
|
永安…訂左10月尾去4日3夜中華航空住德立莊…4000兩個大人連稅…
wcpcelia    發表於 18-9-18 15:32
bero
|
我分開買…訂左10月中去5日4夜-中華航空 (WEFLY)
住西門町JUST SLEEP(3), 礁溪溫泉酒店(1)…5400兩個大人連稅…
HOTEL.COM & EXPEDIA
aeiou_drm
|
Ada1031 發表於 18-9-18 14:08
永安…訂左10月尾去4日3夜中華航空住德立莊…4000兩個大人連稅…

thx,抵喎
pbpk03845784
|
...

我都係臨時決定29/09-01/10去台北快閃三日二夜。。。

機票八千幾(3人/CX)- Trip.cox
酒店三千頭(西門町)- Direct Hotel
metrochung
|
...

永安
野人好索子
|
Ada1031 發表於 18-9-18 14:08

超級抵呀