睇到我囡學校張相

miriam
|
真係唔知要幾耐先整得好..............

佢地見到都好心痛學校搞成咁...............

jollyma
|
如津貼可同政府申請資助,直資就直接問家長籌募經費,最緊要人冇事
littlecake
|
miriam 發表於 18-9-18 14:04
真係唔知要幾耐先整得好..............

佢地見到都好心痛學校搞成咁...............

你囡間學校係黃埔嗎? 睇到新聞都嗰間學校真係損毀嚴重

Angelice-BeBe
|
littlecake 發表於 18-9-18 14:09

昨日望見這間幾嚴重下
miriam
|
jollyma 發表於 18-9-18 14:06
如津貼可同政府申請資助,直資就直接問家長籌募經費,最緊要人冇事
...
津校, 星期日只係見到某部份既相, 噚晚見堆停車場兼主要出入口, 真係好恐怖

miriam
|
littlecake 發表於 18-9-18 14:09
唔係個間

yurijm
|
我都有望到

1998Ruby1998
|
我果間都死左一半,禮堂外牆剝落,成個操場都係樹枝殘骸。百年老校難敵颱風。
yingdash
|
黃宣?
miriam
|
yurijm 發表於 18-9-18 14:14
我都有望到
學姐, 門口成個雕塑飛走左, 當時風力真係好勁

miriam
|
yurijm 發表於 18-9-18 14:14
我都有望到
仲有 time tunnel 無晒................

miriam
|
1998Ruby1998 發表於 18-9-18 14:16
我果間都死左一半,禮堂外牆剝落,成個操場都係樹枝殘骸。百年老校難敵颱風。 ...
應該無我囡學校咁嚴重

yurijm
|
miriam 發表於 18-9-18 14:20

我有中學同學group
大家都有係group講起呢件事
我中二果年仲有去果個位置影班相
估唔到破壞得咁嚴重

miriam
|
yingdash 發表於 18-9-18 14:17
黃宣?
no

bufferzone
|
miriam 發表於 18-9-18 14:20

邊間學校門口有雕塑咁好?
miriam
|
yurijm 發表於 18-9-18 14:23
我有中學同學group
大家都有係group講起呢件事
我中二果年仲有去果個位置影班相
無辦法, 位置問題, 食晒風..............

jollyma
|

名校就搵傳媒報道,校友會飛撲解囊
CathyDannyBB
|
miriam 發表於 18-9-18 14:21
仲有 time tunnel 無晒................

咁嚴重,我見果張只係冇左少少

miriam
|
CathyDannyBB 發表於 18-9-18 15:06
咁嚴重,我見果張只係冇左少少

希望係角度問題,就算有剩相信學校為安全會拆埋,實在太危險
CathyDannyBB
|
miriam 發表於 18-9-18 15:29
希望係角度問題,就算有剩相信學校為安全會拆埋,實在太危險