自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

環保接龍勳章

miriam 發表於 18-9-18 14:04
真係唔知要幾耐先整得好..............

佢地見到都好心痛學校搞成咁...............

昨日都見到, 以為係阿仔間小學, 後尾先知係姊妹學校!

係喎! 唔知你講小學定中學?

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

gracelam 發表於 18-9-18 15:54

昨日都見到, 以為係阿仔間小學, 後尾先知係姊妹學校!

小學有樹冧左,中學門口金屬雕塑都吹左去另一個位
任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

miriam 發表於 18-9-18 16:00
小學有樹冧左,中學門口金屬雕塑都吹左去另一個位

小學唔係禮堂炒起地板咩

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 減齡達人勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 KMALL特別版勳章

小倩 發表於 18-9-18 17:16
小學唔係禮堂炒起地板咩

我 frd fb 無提過丫

任何人士未經本人同意不得轉載本人所發表之文章到任何媒體 (包括報章、雜誌及網站)

各位~~~我唔會介紹補習社或興趣班, 唔使 PM 問我呀, 我係唔會覆架~~~

珍珠宮

環保接龍勳章

miriam 發表於 18-9-18 17:50
我 frd fb 無提過丫

我以為你見到小學禮堂地板炒起左幅相

教養孩童,使他走當行的道, 就是到老, 他也不偏離!

王國長老

gracelam 發表於 18-9-18 18:04
我以為你見到小學禮堂地板炒起左幅相

我識既剩返一個未畢業,邊會瘋傳呢

寶石宮

2023年兔年勳章

回覆樓主:

首頁

尾頁

跳至