網購天地

跳至

首頁

尾頁

大宅

朋水推薦呢款酸辣粉果然唔錯

珊瑚宮

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

有冇link?

大宅

tempooo 發表於 18-9-19 10:03
有冇link?

https://item.taobao.com/item.htm?id=571600994128

水晶宮

回覆樓主:

食過似粉絲, 唔夠煙 un

別墅

Winniebabe 發表於 18-9-18 14:56
朋水推薦呢款酸辣粉果然唔錯

請問點運食物落嚟?照用4px官集可以嗎?

大宅

justforfun33 發表於 18-9-21 10:15
請問點運食物落嚟?照用4px官集可以嗎?

係呀

翡翠宮

tempooo 發表於 18-9-19 10:03
有冇link?

鬥平鬥賤,拼多多領福利做到¥29.7六桶,有大陸手機號可一試

http://m.pinduoduo.com
只能用app購買

別墅

幫多位JM搵到RMB 28

https://s.click.taobao.com/khmaCMw

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

lyh80115 發表於 18-9-21 19:39

鬥平鬥賤,拼多多領福利做到¥29.7六桶,有大陸手機號可一 ...

請問拼多多係咩嚟,我睇電視好多廣告,但唔清楚點運作,用埋用佢個app?送香港嗎?點付款?thx

翡翠宮

blackberry 發表於 18-9-26 14:39
請問拼多多係咩嚟,我睇電視好多廣告,但唔清楚點運作,用埋用佢個app?送香港嗎?點付款?thx
...

另一個網購app,要大陸手機號注册,付款有微信支付及支付寶,當然都係大陸版。運送用私集,佢啲賣家咪又係用四通一達嗰啲快遞。

翡翠宮

2024年龍年勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 認識瑞士牛牛第一回 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

lyh80115 發表於 18-9-26 14:43
另一個網購app,要大陸手機號注册,付款有微信支付及支付寶,當然都係大陸版。運送用私集,佢啲賣家咪又係 ...

我有大陸手機號,家人都長住深圳可幫我收貨,請問有咩抵買? 童裝,家品,鞋,佢定淘寶抵?

翡翠宮

blackberry 發表於 18-9-26 14:45
我有大陸手機號,家人都長住深圳可幫我收貨,請問有咩抵買? 童裝,家品,鞋,佢定淘寶抵?
...

我覺得都係地攤貨,叫做多個網站格下價,睇你係唔係不厭其煩算死草,拼多多有好多位可能領券、抽奬,用咗就會平啲。

如果要深圳家人幫收貨,我會揀京東買,好多用京東快遞送貨,夜晚11點前落單,一定第二日上午到,咁家人可以更好安排時間喺屋企收貨,下晝就自由鳥。

翡翠宮

lyh80115 發表於 18-9-26 14:58

我覺得都係地攤貨,叫做多個網站格下價,睇你係唔係不厭其 ...

地攤貨?

我係慳家,唔算死草 咁我都係唔download 啦,家人話最近快递都係放屋企樓下自提箱,咩時間都冇所謂

翡翠宮

blackberry 發表於 18-9-26 15:11
地攤貨?

我係慳家,唔算死草 咁我都係唔download 啦,家人話最近快递都係放屋 ...

咁我又覺得可以玩下,淘得多都悶,唔要地攤貨可以睇下唯品会,大部份牌子「專櫃」
www.vip.com

有時想喺天貓落單之前,咪去下京東、唯品会、蘇寧、當當網睇睇,好多牌子鋪喺呢啲網站都有開旗艦店,價格不一,要格過先知,可以話慳家,我就鍾意形容為縮骨、算死草

翡翠宮

blackberry 發表於 18-9-26 15:11
地攤貨?

我係慳家,唔算死草 咁我都係唔download 啦,家人話最近快递都係放屋 ...

早排都試咗個網站叫網易嚴選,衣食住行乜都有,全部一個牌子就係「网易严选」,話係搵大品牌生産商生産嘅優質商品,不妨睇睇
https://m.you.163.com/

我之前就買咗啲内衣、T恤、零食、冬菇、雜糧、洗面奶等等,當時用Huawei pay付款仲100減50,抵玩呀

首頁

尾頁

跳至