觀塘交通嚴重擠塞

harocarrie
|
請各位放工時注意!由於往觀塘方向近牛頭角鐵路站交通燈壞、去觀塘方向龍尾去到九龍灣!
YuYuMother
|
harocarrie 發表於 18-9-18 17:08
請各位放工時注意!由於往觀塘方向近牛頭角鐵路站交通燈壞、去觀塘方向龍尾去到九龍灣!
...

觀塘成日塞車,好難搞,尤其是APM嗰邊廻旋處
flori
|
唔好話放工時候,今日我2點幾由牛頭角搭巴士去觀塘都用咗差唔多一個鐘
JD930
|
flori 發表於 18-9-18 17:52
唔好話放工時候,今日我2點幾由牛頭角搭巴士去觀塘都用咗差唔多一個鐘 ...

Vin仔媽
|
唔好話放工時候,今日我2點幾由牛頭角搭巴士去觀塘都用咗差唔多一個鐘 ...

cccpo
|

行路仲快喎
fitfish
|
行路快D
flori
|
cccpo 發表於 18-9-18 18:01
行路仲快喎

2點幾個陣好曬大塵行路20分鐘熱到傻呀,我又唔趕時間所以先忍
flori
|
cccpo 發表於 18-9-18 18:01
行路仲快喎

2點幾個陣好曬大塵行路20分鐘熱到傻呀,我又唔趕時間所以先忍
c9c9c9
|
咁請問觀塘入將軍澳又点情況
cattz288
|

唉~觀塘碼頭迴避處塞到爆, 壞燈又冧樹! 由碼頭去apm都半粒鐘呀~
BGCOME08
|
塞爆塞爆塞爆,好想炸咗觀塘,日日都塞。
pig-mum
|
今午一時,九龍灣地铁上左16號反籃田,塞到時間停頓咁,2點15分才到德田邨!個6蚊雞又有冷氣又有風景睇,好低坐,不過不想再有下次!
cheung2000
|
我而家就係喺apm個位塞死左
肥肥龍貓
|
...

6:45去到巴士站,打緊蛇餅,即轉搭地鐵轉火車返屋企。
BBJOJO
|
...

維尼仔
|
反方向都塞嘅
家文
|
九龍灣啟業邨巴士站搭左超過一個鐘巴士先到apm....
Poyau
|

jasmineoj
|
我都等咗好耐冇車