點可以靜靜雞退whatsapp群組而裏面啲人唔知

Catcatlove
|
假設裏面都幾多
tester5
|
Catcatlove 發表於 18-9-18 19:14
假設裏面都幾多
難喎,好似所有人都會收到一句message「xxx退出群組」
YY1101
|
好難吾知
要走使乜怕人知
Jasmine-4711
|
tester5 發表於 18-9-18 19:15
難喎,好似所有人都會收到一句message「xxx退出群組」

係呀,退出一定有訊息,你封鎖個谷,block
holland_muihk
|
趁佢地不停發表偉論個陣拿拿聲退出,不停洗板其實真的唔多覺
sarali
|
tester5 發表於 18-9-18 19:15

會嘅咩?我以為人地入去群組先知
豬仔嘜
|
搵個人夾計,你一離谷就狂sent嘢出去,遮住你
tester5    發表於 18-9-18 19:22
分甘同味
|
holland_muihk 發表於 18-9-18 19:18

我都有用過呢招,另外清晨6點時份,跟住D人起身未瞓醒又出post推推下唔多覺
Catcatlove
|
豬仔嘜 發表於 18-9-18 19:20

有個夾到既都唔使退啦
nieualma
|
Catcatlove 發表於 18-9-18 19:24
有個夾到既都唔使退啦

使咩諗咁多,要退咪退囉, 日後真係有人問起, 咪話唔小心撳錯制囉
jasmineoj
|
冇得靜靜
jasmineoj
|
nieualma 發表於 18-9-18 19:37
使咩諗咁多,要退咪退囉, 日後真係有人問起, 咪話唔小心撳錯制囉
...

實九秒九俾人加返入去
ChloeMa
|
sarali 發表於 18-9-18 19:19
會嘅咩?我以為人地入去群組先知

出都有message
sarali
|
ChloeMa 發表於 18-9-18 19:51
出都有message

tintinlam
|
假設裏面都幾多

話個電話暫時比小朋友用, 退晒D組 (家下個電話都唔知幾寧靜)

teaspoon
|
按掣照退。唔理咁多。只怕你退左要add你
soulsoulsoul
|
豬仔嘜 發表於 18-9-18 19:20

好計
Ashleycorina
|
holland_muihk 發表於 18-9-18 19:18

我試過,個group 勁多人勁多message ,得一個睇到我leave group
hellomiki
|
微信好好,退左都無人知,除非刻意去睇某人仲在唔在,唔似whatsapp退左會有顯示比人睇
jy0022
|
假設裏面都幾多

用個唔用的電話開個whatsapp 入谷,話自己改左電話得唔得?