各位果迷, 大家今年訂左新IPHONE 未?

Sweetsugarwin
|
各位果迷, 大家今年訂左新IPHONE 未? 定係會睇定D 先?
大家對今年平果一次過出3部有咩睇法?

tsung
|
睇定d先
labyrinthwy
|
想出Xs Max呀, 不過未訂
|
今次唔換電話, 換watch!
teresayan07
|
幫老公訂左部xs max..
唔知星期五收唔收到..
Jabinego
|
Sweetsugarwin 發表於 18-9-18 20:31
各位果迷, 大家今年訂左新IPHONE 未? 定係會睇定D 先?
https://chinese.engadget.com/2018/09/12/apple-iphone-xs-xs-max-xr-compare/
上網有比較,

我阿哥始終都鍾意大芒, 去左THE CLUB 訂XS MAX淨機, 可以唔駛跟PLAN/食炒價

Jabinego
|
labyrinthwy 發表於 18-9-19 15:09
想出Xs Max呀, 不過未訂
香港好多人始終都鍾意大芒多D

MeowMuiMui123
|
睇下點先。想換大芒嗰部但唔便
我唔識鍚機,用嘢都幾粗。都係唸唸先...
applefei
|
Jabinego 發表於 18-9-21 21:35
https://chinese.engadget.com/2018/09/12/apple-iphone-xs-xs-max-xr-compare/
上網有比較,

上Apple Store 都有得訂,洗咩食炒價。大把貨。
c.vieri
|
明天應該派件
vivianlee0403
|
聽日攞機
honeybibibibi
|
Sweetsugarwin 發表於 18-9-18 20:31

左揀右揀,我揀華為P20Pro
月靈
|
一個睇法…唔捨得…
CharliesNjoe
|
我去THE CLUB訂機, 唔駛出去買貴機/食炒價, 又唔駛跟PLAN
idaidang
|
尋晚係DG LIFESTYLE STORE walk in 一次買2部256gb黑色max都有貨,跟apple store $10799
Cara2006
|
下?Apple 大把貨喎,邊有人炒得成呀。

我會買 max 。
Cara2006
|
applefei 發表於 18-9-21 22:43

我估好多人唔睇新聞,一早報咗話炒燶咗。
pumpumpurin
|
applefei 發表於 18-9-21 22:43

尋日walk in 有得買
qqlun
|
已取機
milkfaegan
|
諗緊買新iphone定i8,怕用唔慣face id,我好常用Apple pay,而家用指模好方便,唔知Apple pay用face id係咪都好順(emoji)