網購天地

跳至

首頁

尾頁

別墅

我星期日落單,但宜家都未出貨,平時好快,有冇人係咁?

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

回覆樓主

我都係星期日買到依家都未出貨

我早兩個月買過一次,超過3日至出貨,由落單計8日至收到,越來越慢,以前4日收到啦!

侯爵府

Tingting21 發表於 18-9-18 21:08

我剛剛半小時前落單,明明見到成功, 出埋訂單號碼(最衰無cap圖, 因為已訂過好多次, 會即刻收到確認電郵) ,但今次沒有收到電郵, 問銀行又話無紀錄, 咁諗住再訂啦, 但忠誠獎勵又扣左我, 又唔俾我用22NOW個promotion code( 今次主要回購now產品) send左email去問, 岩岩收到回覆話服務器正在升級, 可能某些用戶無法正常使用, 話已將我問題反饋, 由於時差, 可能要等1-2日, 都唔知我個訂單點

大宅

有冇問賣家?

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

前日買已經出左貨成日啦

大宅

比以往遲了少少

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

我上星期五落單嗰轉就尋日已收到,今個星期一落單就仲未出貨。

公爵府

回覆樓主:

我16號晚落單, 17號晚已經出咗貨

大宅

Tingting21 發表於 18-9-18 21:08

我17/9落咗單,今日19/9都未出貨

伯爵府

2018母親節勳章

原來I’m not alone!
19號落單,到而家都未出貨!

複式洋房

KMALL特別版勳章

我之前九月3日既單 今日先運
之前話有樣嘢缺貨喎
但到最後等左成兩三個禮拜
佢都係話冇貨
幫我取消咗跟住寄出
咁我等黎做咩(emoji)(emoji)

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 Poo得好勳章 笑得好勳章 瞓得好勳章 開心吸收勳章 Xmas吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 育兒性格勳章 想生BB熱投 畀面勳章

回覆樓主

建議未出貨嘅Jm live chat問下,我剛剛問原來有樣item無貨所以pack唔到,cs幫我取消左嗰樣item,取消後張單唔夠$45但都free shipping

子爵府

虎到金來勳章

回覆樓主:

16 & 17日2張單, 17個車今日收到, 16個車要下星期。

呢期日日大減價, 單多甘多,加上之前打風,遲一點都可以理解。

之前訂,3-4日到香港。

珊瑚宮

虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章

回覆樓主:

75折買,今日收貨了

首頁

尾頁

跳至