自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

點會無野

我小學同學本來拍緊拖 男友去了工作假期
之後搭上左個有女朋友的男同事

男同事本來有一位穩定同居女友 買左樓 ,當時10月求埋婚,
我呢個小學同學都有like 人地d求婚相架,

個男同事出差會買禮物比我呢個小學同學,
車出車入, 勸喻叫佢不要行得太埋。人家始終有女友,哈!後尾成功搶走 坐正
(求婚後半年)小學同學就同個男同事一齊去旅行,影哂相擺面書示威。咩居心呀
10月求婚 ,3月去旅行

可憐的同居女友
因我知道哂佢地d野
呢位小學同學block左我

世界好細 !可憐的同居女友竟是我現在同事的好姊妹

男爵府

好媽媽勳章

我覺得有D

洋房

LLMan 發表於 18-9-18 22:01
如果您的另一半一星期有四晚會等埋個女同事收工(兩個都已婚)順路車埋佢走,個女同事通常要7-8點先走得, ...

有野,就算唔係有路,男既一定like個女同事

大宅

如果您的另一半一星期有四晚會等埋個女同事收工(兩個都已婚)順路車埋佢走,個女同事通常要7-8點先走得, ...

C6話個男既9成9對個女有意思

男爵府

tcl2016 發表於 18-9-22 07:08
C6話個男既9成9對個女有意思

偷偷地話您知,尋日個女的叫野飲,奶茶變咖啡,女的飲左一啖發現錯左,話難飲放埋一邊,個男的叫女的倒一半比佢(因男的都飲緊咖啡)

PS 我坐佢地旁邊,做花生友

侯爵府

crystal媽咪 發表於 18-9-18 22:19
有d野/快有野。
男人唔會浪費時間喺佢認為冇興趣嘅事情上

同意

大宅

wyeth冷知識勳章

回覆樓主:

有野... 係遲早

男既明顯有野,呢d男人見公司就手就揾返個gf,賤男

民房

唔可以俾老公機會埋任何女人身。唔使理會本意係咩,時間耐左就有機會變質。

別墅

未必有嘢,但男嘅心唔多唔少會有D期待嘅嘢,例如簡單到係佢的虛榮心。

大宅

toyvan 發表於 18-9-22 03:40
有野,就算唔係有路,男既一定like個女同事

同意

大宅

容乜易車出真愛

別墅

唔會無嘢囉

禁止訪問

回覆樓主:

別墅

hyona 發表於 18-9-22 09:39
唔可以俾老公機會埋任何女人身。唔使理會本意係咩,時間耐左就有機會變質。
...

正確

大宅

LLMan 發表於 18-9-22 07:45
偷偷地話您知,尋日個女的叫野飲,奶茶變咖啡,女的飲左一啖發現錯左,話難飲放埋一邊,個男的叫女的倒一 ...

做到出晒面

大宅

2024年龍年勳章

我覺得有野

大宅

LLMan 發表於 18-9-22 07:45
偷偷地話您知,尋日個女的叫野飲,奶茶變咖啡,女的飲左一啖發現錯左,話難飲放埋一邊,個男的叫女的倒一 ...

叫你公司取消OT 有OT 錢政策啦:

女方絕對似一邊借機要OT有收OT錢之再收柴可夫feel兵;
男方就漠視屋企老婆仔女重要照話公司要OT就留公司等女同事收工(正一浪費公司資源)

大宅

覺得有野,因為我公司都有一對,男的已婚,有車有樓。女的一向都係放工即閃嘅人,但衣家係會遲30至45分鐘才走,更加可疑嘅係佢地係男方走先,女方緊隨其後,但又不是一起離開喎。

大宅

crystal媽咪 發表於 18-9-18 22:27
日久生情,好難冇嘢……
扮唔知。
我試過有個男仔送我同事返工,俾我撞到幾次, 我同事係我上司,我都冇好 ...

係呀,身同感受,我估自己都命不久矣,因為我都撞破過佢地。。。

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 2018母親節勳章 2018父親節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

cherrchan 發表於 18-9-24 07:57
係呀,身同感受,我估自己都命不久矣,因為我都撞破過佢地。。。

咁希望你冇事啦!!!我撞過好多次、送返工、上office( 老細唔喺度)……
咁就死咗…………

首頁

尾頁

跳至