請問doulton 濾水器, 近排邊度有減價?

abbielau
|
請問doulton 濾水器, 近排邊度有減價?
保密
|
我啱啱又想出呢個post問人喎
abbielau
|
保密 發表於 18-9-18 22:59
我啱啱又想出呢個post問人喎

咁岩?大家可以研究下!
保密
|
abbielau 發表於 18-9-18 23:01
咁岩?大家可以研究下!

我諗住買呢款咋,去到鉛!你呢?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
abbielau
|
保密 發表於 18-9-18 23:04

我想揀不鏽鋼、放台面!
保密
|
abbielau 發表於 18-9-18 23:08
我想揀不鏽鋼、放台面!

我呢款都係全不銹鋼,我都係放枱面
abbielau
|
保密 發表於 18-9-19 08:08
我呢款都係全不銹鋼,我都係放枱面

你呢隻係咪濾完係番水龍頭出水?
若果係又幾方便喎!可以諗下!
之前唔知、就覺得頂出唔錯咁!

vkzone
|
我想買瀘芯呀! 那有優惠?
Cobby0000
|
vkzone 發表於 18-9-19 09:36
我想買瀘芯呀! 那有優惠?

上星期去左康怡吉之島買$960兩支濾芯,姐姐講話最平了,還送左兩條毛巾
kam88
|
可以留意下官網,有時有優惠,上次買2支濾心有折,但已完了,今期做第二樣promote 了

http://eshop.doulton.hk

Poyau
|
Cobby0000 發表於 18-9-19 12:00
上星期去左康怡吉之島買$960兩支濾芯,姐姐講話最平了,還送左兩條毛巾
...

Abby_han
|
abbielau 發表於 18-9-19 08:19
你呢隻係咪濾完係番水龍頭出水?
若果係又幾方便喎!可以諗下!
之前唔知、就覺得頂出唔錯咁!

之前一田減價時買左呢個濾水器,同兩支芯,本來諗住新屋用,但我想用檯下果隻,結果放左係到,如果無人接收,我諗最後都會用返檯面呢隻
lilicatcat
|
回覆 Abby_han 的帖子

interested, pm
GilTse
|
保密 發表於 18-9-18 23:04

我用緊呢款
abbielau
|
Sogo 呢隻promote, 跟2枝濾芯

保密
|
abbielau 發表於 18-9-21 16:36

多謝報料,再等我果隻
RAY媽
|

請問hpu同ucc有分別嗎?謝謝。
KCWO
|

請問尖沙咀還是銅鑼灣SOGO?
RAY媽
|
請問有無人用ultra 2504 芯? 有冇邊度買平啲?
stitch13
|
來緊27/9千色大減價有promo....