懷孕能用SKll神仙水嗎

HS101
|
我網上睇過有d可以有d話唔得
大家有用嗎?
Kakababeeeee
|
我有繼續用本身用緊嘅護膚品啊,不過無以前甘勤力,無敷mask啦
邱優
|

呢隻牌子聽做醫學美容既朋友講有好多水銀,樓主你轉其他牌子好d⋯⋯

hamsterma
|
HS101 發表於 18-9-18 23:23
大家有用嗎?

聽講無咁好,或者你換返純天然嘅
HS101
|
Kakababeeeee 發表於 18-9-19 10:28
我有繼續用本身用緊嘅護膚品啊,不過無以前甘勤力,無敷mask啦

你用緊咩呀
HS101
|
邱優 發表於 18-9-19 10:52
呢隻牌子聽做醫學美容既朋友講有好多水銀,樓主你轉其他牌子好d⋯⋯

收到 多謝你
HS101
|
hamsterma 發表於 18-9-19 12:48
聽講無咁好,或者你換返純天然嘅

收到 多謝你呀
FifiYeung_FB
|
HS101 發表於 18-9-18 23:23
大家有用嗎?

我有聽過d sales佢地大肚都話用緊sk2...又話皮膚有好多層 入唔到去最底層
不過我個人應該都係用天然野好。。。皮膚都好d..我用clarins
bchuma
|
最好唔好用。
|
HS101 發表於 18-9-19 21:58
你用緊咩呀

本身就用緊Clinique面霜➕estee lauder精華,宜家六個月都無事,就係聽講話皮膚用嘅無吸收到肚甘誇張,不過唇膏就真係盡量五好用,始終容易食到啊
haha748494
|
我記得系唔可以,如果有懷疑就唔好用喇。
HS101
|
Kakababeeeee 發表於 18-9-20 09:49
本身就用緊Clinique面霜➕estee lauder精華,宜家六個月都無事,就係聽講話皮膚用嘅無吸收到肚甘誇張,不 ...

(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)我有搽唇膏tim 仲
HS101
|
haha748494 發表於 18-9-20 15:15
我記得系唔可以,如果有懷疑就唔好用喇。

我停用了
HS101
|
bchuma 發表於 18-9-19 23:07
最好唔好用。

收到 我停用了 多謝你
bchuma
|
HS101 發表於 18-9-22 11:48
收到 我停用了 多謝你

嗯 換成孕婦專用嘅

我要做媽媽
|
SKII 我建議都係停停比較好
RubyYu07
|
最好就轉用天然嘢,既然個心十五十六,就轉用天然嘢放心D
|
HS101 發表於 18-9-22 11:46
(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)我有搽唇膏tim 仲

唇膏會好容易入嘴啊,好似都係盡量五好啦,我宜家都只用凡士林當潤唇膏用啊