我想試下做矯視……

月靈
|
想左好耐,不過C6唔俾,但係最近俾我「鵝」到佢肯俾我做…我見成日都有人問要清X 介紹信,呢封信要黎做乜…係咪有封信先可以去做?咁第二間呢?有無介紹信架?
judypig
|
月靈 發表於 18-9-18 23:55
想左好耐,不過C6唔俾,但係最近俾我「鵝」到佢肯俾我做…我見成日都有人問要清X 介紹信,呢封信要黎做乜… ...

封信係要黎拎coupon, 第二間好似無架喎
Poyau
|
judypig 發表於 18-9-19 00:07

chemlo0920
|
清x?

即係清乜?
月靈
|
judypig 發表於 18-9-19 00:07
介紹信應該係介紹人果個有coupon 架嘛?我問人拎之後我有coupon?點解好怪怪地咁
月靈
|
chemlo0920 發表於 18-9-19 18:27
清x?

即係清乜?
係X 晰
Kakababeeeee
|
想左好耐,不過C6唔俾,但係最近俾我「鵝」到佢肯俾我做…我見成日都有人問要清X 介紹信,呢封信要黎做乜… ...

五係好明問乜,不過我做左矯視,好清晰一點兒都無後悔啊,後遺症就係宜家對光好敏感,夜晚太黑睇五清,其他都ok啊!
小草王道
|
月靈 發表於 18-9-21 23:53
介紹信應該係介紹人果個有coupon 架嘛?我問人拎之後我有coupon?點解好怪怪地咁
...

介紹人有1000超市禮券 佢會同你對分

到你做完又有介紹信 你搵到人拎你封信去做 咁你就有禮券 咁你同你介紹果個人對分 前後賺返1000超市禮券
Karlyly
|
我3月份做,清x話已經無咗呢個promotion la ,所以已經無信再派,但舊信仲用唔用得我就唔知啦
月靈
|
Kakababeeeee 發表於 18-9-21 23:58
五係好明問乜,不過我做左矯視,好清晰一點兒都無後悔啊,後遺症就係宜家對光好敏感,夜晚太黑睇五清,其 ...
咁普通屋企/寫字樓燈光會唔會都覺得殘眼呀?你都係清X 做既?
月靈
|
小草王道 發表於 18-9-22 01:36
介紹人有1000超市禮券 佢會同你對分

到你做完又有介紹信 你搵到人拎你封信去做 咁你就有禮券 咁你同你介 ...
哦!唔怪得之成日有人問,原來可以變相平多1000,知唔知原本做矯視幾錢架?
月靈
|
Karlyly 發表於 18-9-22 01:41
我3月份做,清x話已經無咗呢個promotion la ,所以已經無信再派,但舊信仲用唔用得我就唔知啦
...
我遲左…C6呀!成日話唔俾我做依家D 優惠都無埋

salmon_lee
|

點解要問C6? 你想做咪做囉,洗乜理佢,分分鐘你做完就到佢想做,因為我果個就係咁
hellohellojenny
|
我8年前做lasik,到現在都不用戴眼鏡,亦沒有眼乾或光線敏感的情況
cattz288
|
月靈 發表於 18-9-22 23:08
我遲左…C6呀!成日話唔俾我做依家D 優惠都無埋

會後悔架!
就係太遲做 早做早享受
小草王道
|
月靈 發表於 18-9-22 23:07
哦!唔怪得之成日有人問,原來可以變相平多1000,知唔知原本做矯視幾錢架?
...

信用卡免息分期,分2年 好抵
月靈
|
salmon_lee 發表於 18-9-22 23:32
點解要問C6? 你想做咪做囉,洗乜理佢,分分鐘你做完就到佢想做,因為我果個就係咁
...
咁…我成日覺得佢識野多過我,我有好多事都會問下佢意見先…佢又擔心矯視會有後遺症,又講到嚴重既會盲咁…所以佢開頭係唔俾我做…
月靈
|
小草王道 發表於 18-9-23 10:22

信用卡免息分期,分2年 好抵
分到2年添,每個月千零蚊咋喎…不過12個月都OK 架喇,唔好攤咁耐

cattz288
|
月靈 發表於 18-9-23 21:33
咁…我成日覺得佢識野多過我,我有好多事都會問下佢意見先…佢又擔心矯視會有後遺症,又講到嚴重既會盲咁… ...

係丫! 當初我媽都唔比我做架! 驚盲喎!膽粗粗無理佢!
過左幾年佢又幫人問我做矯視既野
小草王道
|
月靈 發表於 18-9-23 21:42
分到2年添,每個月千零蚊咋喎…不過12個月都OK 架喇,唔好攤咁耐

...

分2年 無咁傷麻