有冇試過谷M左五天仲來到,最好如何解決?

sabun
|
好明顯就嚟m,肚谷少少肚痛、谷暗瘡、胸漲、盆腔脹墜……已5天了,仲喺未嚟到,遲了5天了,有乜嘢可做到?何時看醫生?
good_pig
|
sabun 發表於 18-9-19 07:03
好明顯就嚟m,肚谷少少肚痛、谷暗瘡、胸漲、盆腔脹墜……已5天了,仲喺未嚟到,遲了5天了,有乜嘢可做到?何 ...

即去啦
MISSICE128
|
食龜苓膏,涼粉,飲花茶 試下.
MISSICE128
|
去做下按摩睇下得唔得
今日出海
|
好明顯就嚟m,肚谷少少肚痛、谷暗瘡、胸漲、盆腔脹墜……已5天了,仲喺未嚟到,遲了5天了,有乜嘢可做到?何 ...

認真,揾老公幫下手通一通,萬試萬靈
小糖糖123
|
按下製污穴
Koeyshan
|
食西瓜
歐買尬
|
驗孕
谷m同有咗特徵好似
Elenalan
|
西瓜work!
tsung
|
今日出海 發表於 18-9-19 07:55
認真,揾老公幫下手通一通,萬試萬靈

sabun
|
歐買尬 發表於 18-9-19 07:58
驗孕
谷m同有咗特徵好似

呢個一定一定會。
sabun
|
tsung 發表於 18-9-19 08:08

呢個我以前試過,喺work的,但老公出了trip,冇計
sabun
|
我呢排成日飲玫瑰、子、龍眼肉,關事嗎
sabun
|
good_pig 發表於 18-9-19 07:48
即去啦

看普通科西醫便可?
sabun
|
sabun 發表於 18-9-19 08:10
我呢排成日飲玫瑰、子、龍眼肉,關事嗎

我喝了以上的茶兩星期,嘴唇生了飛芝,不知是否太燥?
靜初
|

腳底按摩, 好快架。
ecling
|
sabun 發表於 18-9-19 08:35
我喝了以上的茶兩星期,嘴唇生了飛芝,不知是否太燥?

龍眼肉很燥,理論上嚟完m才飲得,你 m前飲唔怪得出事,食下涼嘢中和番,或者搵個中醫睇下,飲一,兩劑中藥。
YY1101
|
靜初 發表於 18-9-19 08:42
腳底按摩, 好快架。

按邊?
good_pig
|
sabun 發表於 18-9-19 08:11
看普通科西醫便可?

可以呀,佢會開藥比你的
龍蝦
|
話時話真係試過好多次嗰晚同另一半做完,第二日就嚟到m,確實幾work。