初生嬰兒邊隻奶粉好?

sumdotbb
|
如題
Jesstoto
|
sumdotbb 發表於 18-9-19 08:16
如題

我比bb食有機奶粉Holle
我要做媽媽
|
你可以跟醫院既,你咁問真係唔知回答你變隻好,每個bb既口味都唔一致架,所以推薦俾你既未必就適合你bb
比卡chu
|
回覆 sumdotbb 的帖子

自己就跟番醫院比bb飲babynes,聽醫生講個成分就話呢隻有益生元益生菌,對bb腸道健康幾好。阿仔飲左咁耐便便都幾靚~
tlwuwu
|
睇下你自己有冇咩特別要求囉,直接跟醫院果隻都得,我餵緊illuma organic俾呀仔食,佢都食得唔錯既,可以俾你參考下
luffymama
|
enfinitas好似唔錯,見唔少醫生診所都係賣佢
Darjeeling_ma
|
Bb 出世係人奶
跟住補隻似人奶淡味的s26
So far 便便都幾順
CONY
|
luffymama 發表於 18-9-19 19:13
enfinitas好似唔錯,見唔少醫生診所都係賣佢
呢隻最岩早產bb飲,識早產b飲佢追磅追好快
suanne.
|
enfinitas X2 , 雖然貴少少,但阿B 食得好長肉
$小姐
|
冇話邊隻最好
夾到自己阿b就最緊要=)
CONY
|
suanne. 發表於 18-9-20 01:13
enfinitas X2 , 雖然貴少少,但阿B 食得好長肉
趁佢攪promo個時入多小小貨ma,
見佢間中有係萬x屈xx攪promo
mclau2012
|
要睇邊隻奶粉同你BB夾,跟住醫院食都係一個選擇,我仔就係跟住醫院食S26,我覺得OK
hayman272
|
我囡食明治
barbiechan330
|
eleva organic, 一黎唔甜唔會熱氣, 二黎佢係單次成粉配方營養同DHA keep得好D~
puilili
|
Jesstoto 發表於 18-9-19 09:37
我比bb食有機奶粉Holle
有機+1但呢隻未聽過
Jesstoto
|
puilili 發表於 18-10-2 13:27
有機+1但呢隻未聽過

依隻不會點賣廣告,但我覺得唔錯
funtintinggg
|
我女飲s26 ultima,我覺得呢隻唔錯,奶粉易溶,bb 1至2日有便便