享利媽打
|

del

sorry, 我太壓力。。。唔識體諒大家。。。我唔想再講
YuiYeeMa
|
享利媽打 發表於 18-9-19 08:31
大囝小二, 暑假完畢2星期竟然出水痘(emoji), 細女(k3)亦因為怕潛伏期請了假,其實因為係女同學谷講了1聲 ...

囡囡潛伏期你俾佢返學,正常其他家長都會擔心,你居然怪人?
我愛Corina
|
驚傳染好正常喎
Ashleycorina
|
我愛Corina 發表於 18-9-19 08:45
驚傳染好正常喎

X2
molasses
|
你怕睇兩個sen, 可能換嚟學校會有人感染水豆, 後果你過意得去嗎?
PCCW2319
|
大囝小二, 暑假完畢2星期竟然出水痘(emoji), 細女(k3)亦因為怕潛伏期請了假,其實因為係女同學谷講了1聲 ...

你想女避開哥哥, 點解唔明白其他家長心態呢?

其實.....你好自私。

我諗其他家長都會套用你嗰句 “對呢位家長真係要小心”
ohhycar
|
驚傳染好正常喎

X3
610mama
|
驚傳染好正常喎

X4

love2talk
|

有潛伏期仲返學,唔係呀?自私的行為。
minlbc
|
自私!
同學被傳染,你覺得無問題?
ch_mama
|
驚傳染好正常喎

阿仔果陣同學試過,出完一個星期俾小朋友返學,即刻全班一半人中招

ch_mama
|

你想個囡避,班同學仔就想中?
anyuser18
|
ch_mama 發表於 18-9-19 08:58

阿仔果陣同學試過,出完一個星期俾小朋友返學,即刻全班一 ...

anyuser18
|
PCCW2319 發表於 18-9-19 08:52
你想女避開哥哥, 點解唔明白其他家長心態呢?

其實.....你好自私。

同感
qutong
|

樓主你咁樣做超級自私喎!
sze811
|

嘩,有無攪錯呀,你甘樣即係有機會返去傳染比人!細妹大機會都已經受感染!
crystal媽咪
|

花花二少爺
|
你驚個女俾呀哥傳染就送個女番學?
咁其他家長驚自己仔女俾人傳染就叫過度保護?
這是什麼邏輯思考(emoji)?
如果你係我仔家長,都要小心提防你先得..
大少拉
|

正常家長都會擔心架。 你淨係識諗自己。 咁人地就緊係緊張自己仔女啦!
happytabo
|
嗰位家長只係私訊冇响大谷問你算俾面,自私既似乎唔係佢喎,樓主你會否有點本末倒置
是是但但    發表於 18-9-19 12:12