係咪衰左。。D D 日驗唔中,但未來小紅

birdieho1119
|
今日係28日周期D D 日,平常都係26,27日周期。今日驗白雪雪。
不過個乳頭會痛,但胸無痛,以前來經期就只會胸痛的。
用依個品牌,唔會錯了?

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
ipcs
|
birdieho1119 發表於 18-9-19 09:57
今日係28日周期D D 日,平常都係26,27日周期。今日驗白雪雪。
不過個乳頭會痛,但胸無痛,以前來經期就只 ...

有無測排卵?起碼排後11至12日先驗到
單靠Day 幾估due day其實唔準。
|
ipcs 發表於 18-9-19 13:56
有無測排卵?起碼排後11至12日先驗到
單靠Day 幾估due day其實唔準。

無測排卵呀,就咁計自己幾時黎m ... 因為我依一年來經期日子都好準,所以咁諗。
ipcs
|
birdieho1119 發表於 18-9-19 18:33
無測排卵呀,就咁計自己幾時黎m ... 因為我依一年來經期日子都好準,所以咁諗。
...

你用最後一次行埋之後12日用呢款棒驗啦。
abcd123456789
|
birdieho1119 發表於 18-9-19 18:33
...

不如用紅d試下(平d)。如果紅d連續深紅幾日好大機會有左,到時再用cb check 多次!
|
ipcs 發表於 18-9-19 18:39
你用最後一次行埋之後12日用呢款棒驗啦。

4号,最後行埋。
即是無中。。。鳴
|
abcd123456789 發表於 18-9-19 18:41
不如用紅d試下(平d)。如果紅d連續深紅幾日好大機會有左,到時再用cb check 多次!
...

紅d 朝早 尿?
ipcs
|
birdieho1119 發表於 18-9-19 19:21
4号,最後行埋。
即是無中。。。鳴

咁下cycle再努力過!加油!
|
ipcs 發表於 18-9-19 19:23
咁下cycle再努力過!加油!

到依加都未有經期,令人好困惑(emoji)(emoji)(emoji)
abcd123456789
|
birdieho1119 發表於 18-9-19 19:22
紅d 朝早 尿?

其實無咩所謂,如果中既吾需要晨v,我上個cycle 都遲左好多,可能同自己太緊張有關