為咗令佢反黎我搵過兩個師傅做法事

babybaby927
|
講下背景先我係男我哋係讀書嘅時候識然後拍拖結婚一直以黎都對對方好好無任何第三者

半年前突然有一日話要離婚因為一路以黎覺得我比唔到安全感佢
然後佢就執晒嘢走

我之後用盡任何方法想挽回當然係唔成功啦

然後頹廢左一排
突然有一日見到google廣告係一個幫人做和合嘅法科師傅

同左佢聯絡問詳情啦咁個個師傅就話要上去佢度睇下八字個啲先可以做和合結果上到去用左$1600(查八字)+$2000(做法事) total$3600過左排結果感情依然係無進展我都打定輸數咁濟

又過左一排
機源巧合之下我一個大陸嘅客介紹左個大陸北方嘅師傅比我話好勁的於是乎我又試下啦講晒所有詳情之後佢話我呢個情況基本上9成會成功當然我聽到之後好想做問埋價錢就有d卻步要成2萬蚊港紙但我諗諗下如果成功嘅話莫講話2萬 20萬都抵比如果都係唔成功嘅話呢2萬蚊咪當比自己認清現實囉

我就本住傻埋呢次嘅信念就比左錢去做

師傅就話做完法49日內就應該會見效,但都有戒要守嘅

做完差不多過左成個月都無乜見起色我都打定輸數反而財運方面好左之然突然有一日佢約我食晚飯
之後做反以前拍拖食完飯鐘意行嘅海傍過左一個星期佢就搬反反黎住了

有咩想知我可以再講
mini1204
|
好心啦
desperate 到一個點
winifredwin
|
廣告
tansyneko
|
坐等有無人問第一條指定問題
babybaby927
|
回覆 mini1204 的帖子

當人去到絕望嘅時候自然求神問卜咩都想去試下
babybaby927
|
回覆 winifredwin 的帖子

唔係啦 當分享下自己經歷
yurijm
|
tansyneko 發表於 18-9-19 13:19
坐等有無人問第一條指定問題

佢果句想知再講

我好想回一句,[係咪要inbox?小編就即刻話你知]

babybaby927
|
yurijm 發表於 18-9-19 13:23

佢果句想知再講

我知自己文筆唔好
係驚有人會睇到一舊舊咁姐
tansyneko
|
yurijm 發表於 18-9-19 13:23

佢果句想知再講
依期興+1呀,+1完PM話你知,仲要好抵死第一句話XXX,見你咁想知就SEND俾你啦,............,(下刪內容)

真係唔知講咩好

~小樹兒~
|
留毛等睇新account再自答兼+1
mini1204
|
babybaby927 發表於 18-9-19 13:20
回覆 mini1204 的帖子

當人去到絕望嘅時候自然求神問卜咩都想去試下

為左一個男人咁絕望你真係要睇醫生

吾洗inbox lol
babybaby927
|
mini1204 發表於 18-9-19 13:50
為左一個男人咁絕望你真係要睇醫生

吾洗inbox lol
將心比心 如果有一日你嘅另一半空全無事前徴兆突然咁同你講
如果係我衰所以所以要離開咁我認命
即使就算係我衰 連改過丶解決問題嘅機會都無
而係解決咗個人
你敢講換係你你可以當咩事都無發生過咩
mini1204
|
babybaby927 發表於 18-9-19 13:59
將心比心 如果有一日你嘅另一半空全無事前徴兆突然咁同你講
如果係我衰所以所以要離開咁我認命
即使就算係 ...

我吾會做法事囉
vkm2014
|
babybaby927 發表於 18-9-19 12:48
講下背景先我係男我哋係讀書嘅時候識然後拍拖結婚一直以黎都對對方好好無任何第三者

半年前突然有一日話要 ...

真係咁神奇,就吾會咁多人分手、離婚啦
仲要新account
babybaby927
|
mini1204 發表於 18-9-19 14:05
我吾會做法事囉
傍觀者講實輕鬆架喎
希望如果到你嘅時候講得出做得到
babybaby927
|
vkm2014 發表於 18-9-19 14:12