有冇jm有沖涼聽歌聽收音機既習慣

韓C9
|
jm你地平時沖涼聽歌聽收音機既話係用咩聽架??我自己用手機既,但放係浴簾出面既,但係就好細聲囉,放係入面既話又怕會濕…
CML2006
|
韓C9 發表於 18-9-19 12:55
jm你地平時沖涼聽歌聽收音機既話係用咩聽架??我自己用手機既,但放係浴簾出面既,但係就好細聲囉,放係入面既 ...

唔只冲涼,洗面擦牙都會聽收音機。
聽最原始,有天線,入電芯嗰種。
tsung
|
CML2006 發表於 18-9-19 13:01

入電芯呢種好方便
elysemama
|
我媽係習慣煮飯聽收音機
小可愛11
|
CML2006 發表於 18-9-19 13:01

X 2
SUSANNA713
|
我會帶個藍芽喇叭入去,電話就放係廳叉電。
唔好煩我
|
我無呢個習慣,因為怕整濕,但去旅行是如果廁所有喇吧會開聲聽,所以都幾中意呢個idea
maymay220hk
|
我早上一訓醒聽903
其他時間都系聽歌 用藍牙喇叭
triplek
|
jm你地平時沖涼聽歌聽收音機既話係用咩聽架??我自己用手機既,但放係浴簾出面既,但係就好細聲囉,放係入面既 ...

都有有時浸浴會聽歌或者收機
babyhoi
|

我會用酒店既薄薄透明浴帽包住個電話,
放喺企缸後方
eek927
|
有呀,但唔知係咪濕氣太重,定係我買果D太平,個喇叭好易壞
Hoining
|

我駁藍芽喇叭,咁直播找喇叭入廁所
Poyau
|
tsung 發表於 18-9-19 13:10
入電芯呢種好方便

MM2H
|
用JBL Flip,防水
玫瑰花茶
|
而家冇,以前讀書時期就有。
|
我邊沖涼邊煲劇,用電話~
pppfamily
|
一路沖一路聽音樂情人, 一路跑一路聽音樂情人(重播), 一路執屋一路聽音樂情人(重播),
kavenzou
|

用防水袋入住部電話,吊係花灑架,一路YouTube 一路沖

類似款

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
ChloeMa
|
冲涼唔會,始終厠所濕。 臨瞓前就一定聽。
叮妹
|
elysemama 發表於 18-9-19 13:11
我媽係習慣煮飯聽收音機

我洗厨房同煮飯都系