呢個景黛音好紅架?D嘴臉咁不可一世嘅?

FastandFurious
|

呢個景黛音咩人黎?好紅架?D嘴臉咁不可一世嘅?我唔識佢,唔知幾十年前係咪好紅?一出返黎就扮晒亞姐咁款?
以為全世界好期待佢?

要㩒入條片,先睇到講野嘅態度
https://hk.entertainment.appledaily.com/enews/realtime/article/20180919/58697713

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
AC117
|
回覆 FastandFurious 的帖子

完全不是美魔女,一直是P圖
ChloeMa
|

當年嘅小花,唔覺好红。
heiheiada
|
以前喺無線都唔紅,聽講脾氣唔好。
kit2004
|
以前都唔紅
|
heiheiada 發表於 18-9-19 14:22
以前喺無線都唔紅,聽講脾氣唔好。

咁嘅嘴臉,想有人緣都難,無人想同佢合作,點會紅丫
靚靚C9
|
老咗好多
tansyneko
|
佢對邊位韓星有興趣?
greentea14
|
睇下面啲留言, 話當年佢都係三四線, 撈極唔紅, 先至嫁人收山
greentea14
|
tansyneko 發表於 18-9-19 14:31
佢對邊位韓星有興趣?

SHINee李泰民
tansyneko    發表於 18-9-19 14:39
|
當年一定唔係當紅, 至少二三線, 有傳聞當年都係串人一個!
美之選468
|
以前好靚ga
霧飛行
|
大頭大面…
Rilakkuma12
|
好心唔好攪泰民
mok239
|
我覺得似不知天高地厚的太太吧!

即係只識圍住老公仔女團團轉, 其餘漠不關心果類吧!

mickeyeva
|
後生靚好多,不過唔算好紅,宜家個樣
SA豬豬
|
真心唔記得係邊個.....
losttoa
|
阿水來?
|
mickeyeva 發表於 18-9-19 14:42
後生靚好多,不過唔算好紅,宜家個樣

佢57歲但已有婆婆級嘅feel 樣子亦怪怪地,面大五官細,嗱埋晒喺中間咁
dice_hk
|

我反而想知嗰個李泰民係咪好紅好紅定係一般般嗰d?

因為景想到part韓星, 好紅好紅又點會睬你, 佢會唔會大想頭左d呀?