自由報料

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

咁岩同朋友傾開,佢買左Cimilre S5泵奶機覺得好好用就推介左比我,由於佢係2胎媽媽,我就跟住買

部機真心唔錯,力度明顯地無咁死力同大力,舒服好多,同埋其他機半小時先得70ml,用Cimilre S5 我泵左都係半小時 第一次70ml,第2次已經跳到130ml,而且呢部機泵得好清,泵完唔使再用人手唧,好方便呀!我係真用家黎,由於自己上網搵機個時睇到好多其他牌子攪到唔知邊部好,真心希望可以幫到係度搵緊泵機既媽咪啦!

大宅

eriluluka 發表於 18-9-19 14:36
咁岩同朋友傾開,佢買左Cimilre S5泵奶機覺得好好用就推介左比我,由於佢係2胎媽媽,我就跟住買

部機真心 ...

係咪好大部?拎唔拎到出街用架?

大宅

eriluluka 發表於 18-9-19 14:36

部機真心 ...

但唔知點解G-Market 無得買,得f1同s3

大宅

di. 發表於 18-9-19 20:34

我上網睇過,佢應該都細部既,因為佢都for你充電,拎出街用既,不過,要$16xx.我就冇買既。
同佢特別既地方係,雙泵兩邊可以用唔同既力度。
我都係響網上見到,有留意過下

複式洋房

di. 發表於 18-9-19 20:34

我覺得唔大部 可以拎出街架!

複式洋房

Best.for.u 發表於 18-9-20 00:42
我上網睇過,佢應該都細部既,因為佢都for你充電,拎出街用既,不過,要$16xx.我就冇買既。
同佢特別既地 ...

我覺得值得投資呀!人奶路好辛苦 好用既真係幫輕好多(emoji)

複式洋房

Alinlala 發表於 18-9-19 20:46
但唔知點解G-Market 無得買,得f1同s3

我係網上買既 仲可以試機

大宅

eriluluka 發表於 18-9-20 10:03
我覺得值得投資呀!人奶路好辛苦 好用既真係幫輕好多(emoji)

因為我全埋身,個女2個月喇,換過奶樽,佢分得出,成日都唔肯用奶樽食。
所以唔洗泵咁多
己有1部s3。
都夠用就算(emoji)

複式洋房

Best.for.u 發表於 18-9-20 10:08
因為我全埋身,個女2個月喇,換過奶樽,佢分得出,成日都唔肯用奶樽食。
所以唔洗泵咁多
己有1部s3。

夠用就好(emoji)(emoji)(emoji)(emoji)我都想全埋身,唔使洗咁多,哈哈

大宅

eriluluka 發表於 18-9-20 10:03
我係網上買既 仲可以試機

邊度可以試機呀~

首頁

尾頁

跳至