泰國IVF(打氣區)

小麥妻
|
剛剛過左第一關
早幾日子宮內膜還沒夠厚,醫生打左支針睇下可否刺激內膜增厚。
今天去檢查醫生話厚度達標形狀漂亮
不過因為有小小水,但不太影響(化驗了是正常的)
開始塞藥的時候了
仲有幾日22/9就知道今個月可唔可以放。
呢段時間留左響泰國
唔知除了日日響酒店休息外
有D咩可以食呢?日日食泰餐都唔係辦法(太辣)
先唔理成功與否
預早㊗️大家中秋快樂
如果我本月可以放便會係中秋當日
希望我呢個係一個團圓禮物(emoji)(emoji)
大家加油(emoji)(emoji)

J514SOSO
|
小麥妻 發表於 18-9-19 14:48
剛剛過左第一關
今天去檢查醫生話厚度達標形 ...

希望你願望成真!加油
Viviluby
|
剛剛過左第一關
我本來今日放胎,可以趕及返屋企過中秋。
不過內膜未夠厚,依家預計22號先可以放,要喺泰國過中秋了....
一起加油
小麥妻
|
J514SOSO 發表於 18-9-20 00:36
希望你願望成真!加油

多謝
希望所有IVF之路嘅JM都順利成功(emoji)(emoji)
小麥妻
|
Viviluby 發表於 18-9-20 01:14
我本來今日放胎,可以趕及返屋企過中秋。
不過內膜未夠厚,依家預計22號先可以放,要喺泰國過中秋了....
一 ...

㊗️你順利吖
我都趕唔到回港中秋
仲要重訂機票酒店

yukicheung0901
|
剛剛過左第一關

其實我放咗胎仲走上深圳食麻辣火鍋。我覺得最緊要係休息,一攰就即刻抖,唔好太操勞
Cherry997
|
剛剛過左第一關

加油,我都係喺日本度過中秋等放胎
小麥妻
|
Cherry997 發表於 18-9-21 08:10
加油,我都係喺日本度過中秋等放胎

加油吖
奸爸爹,我地都要順利吖

小麥妻
|
yukicheung0901 發表於 18-9-21 02:46
其實我放咗胎仲走上深圳食麻辣火鍋。我覺得最緊要係休息,一攰就即刻抖,唔好太操勞
...

知道,千其要休息!不操勞
Thank you
yukicheung0901
|
小麥妻 發表於 18-9-21 13:37
知道,千其要休息!不操勞
Thank you

啱,冇錯,預祝你成功。