自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

減齡達人勳章 畀面勳章

第一次做,做完流左小小血,之後無流。但硬係好似好唔自然,唔係痛,就係行路”呀下呀下”咁囉 係都形住。。。。。
仲要擔心個結果 又驚

水晶宮

好媽媽勳章 畀面勳章

回覆樓主:

以後定期做

珍珠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

vet 發表於 18-9-19 16:48
以後定期做

X2

男爵府

2024年龍年勳章 魅力公主 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

gigi19810326 發表於 18-9-19 16:07
第一次做,做完流左小小血,之後無流。但硬係好似好唔自然,唔係痛,就係行路”呀下呀下”咁囉 ...

所以我約咗都唔咁去做

親子王國已刪除閣下簽名檔內容,煩請自行檢視,頭像,頭銜,暱稱,如帶有廣告或宣傳推介成份,應立即修改或刪除,否則可被封鎖戶口,謝謝合作

象牙宮

回覆樓主:

好似話磨損,所以唔舒服正常,我自己訓醒第二日無事

侯爵府

回覆樓主

我好痛,流左幾日血

大宅

回覆樓主:

我做過,無感覺加無流血,醫生手勢好好,係feel 到有個掃掃d分泌去驗。

男爵府

我定期做,完全無感覺

象牙宮

你去邊做,講到傷左咁既?

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

jenkaka 發表於 18-9-19 18:23
我做過,無感覺加無流血,醫生手勢好好,係feel 到有個掃掃d分泌去驗。
我係健康院姑娘做, 手勢一流, 做時只覺得有野括左一下, 無流血無痛。
一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

jenkaka 發表於 18-9-19 18:23

Me too, 等我仲驚左幾年,唔敢去做。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 親子王國15週年勳章

yingwong 發表於 18-9-19 18:18
所以我約咗都唔咁去做

去啦
放鬆D就得

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

回覆樓主:

醫生手勢唔好,下次揾過個。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章 育兒性格勳章 我的育兒心得勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 親子王國15週年勳章

我愛Corina 發表於 18-9-19 18:37
Me too, 等我仲驚左幾年,唔敢去做。

拍拍心口去
我曾經好怕
但一味深呼吸
吾痛

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

lingluk1306 發表於 18-9-19 18:21
我好痛,流左幾日血

係咪太緊張? 放鬆d就ok
放下自在

侯爵府

gigi19810326 發表於 18-9-19 16:07
第一次做,做完流左小小血,之後無流。但硬係好似好唔自然,唔係痛,就係行路”呀下呀下”咁囉 ...

我年年做(要十幾廿年了),但從來沒有流過血喎

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

YY1101 發表於 18-9-19 18:39
拍拍心口去
我曾經好怕
但一味深呼吸

我做左啦,之前驚左幾年,原來無乜野

珍珠宮

我愛Corina 發表於 18-9-19 18:49
我做左啦,之前驚左幾年,原來無乜野

水晶宮

2018復活節勳章 畀面勳章 叻叻勳章 BK Milk勳章 hashtag影視迷勳章

我每年都做檢查,係有少少唔舒服,不過第二日冇嘢

瑪瑙宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

樓主唔習慣啫, 無事的!!

首頁

尾頁

跳至