日出康城

GARDENERS
|
請問有冇jm住日出康城,想知裡面有冇街市或者大型超級市場。如果仲未有,咁有冇話計劃左响邊度開呢?
good_pig
|
GARDENERS 發表於 18-9-19 16:43
請問有冇jm住日出康城,想知裡面有冇街市或者大型超級市場。如果仲未有,咁有冇話計劃左响邊度開呢?
...

有wellcome
GARDENERS
|
good_pig 發表於 18-9-19 16:44
有wellcome

間惠康好似好細喎
good_pig
|
GARDENERS 發表於 18-9-19 16:46
間惠康好似好細喎

唔大,不過肉類,菜都有....d

建議搬入去時,行過圈睇睇,地產就大把,有間大家樂,萬寧咁

其實話有嘅配套,似乎未見
GARDENERS
|
good_pig 發表於 18-9-19 17:03
唔大,不過肉類,菜都有....d

建議搬入去時,行過圈睇睇,地產就大把,有間大家樂,萬寧咁

好的,謝謝
激烈的海狗
|
GARDENERS 發表於 18-9-19 16:43
...

我有同事住嗰度,佢買野會喺將軍澳站/坑口站落車買完搭返去,係好唔方便但佢話佢鍾意夠靜。 (佢先生係教書所以一定要環境夠靜)

chonglulu
|
據我所知,2020個大型商場會開,正路有大型超市,下年正式招標了
ChloeMa
|
配套好差。 佢有 shuttle 去將中,好多人搭車出去買野。
tantanmama
|
暫時只有惠康, 有菜有肉賣, 但選擇唔多.
商場2020年底開, 個商場有青衣城咁大, 應該內有大超巿同日常生活所需的店舖.
而家有穿巴去pop corn 2, 另有專線小巴去坑口厚德街巿門口.
樓價反映生活不便, 住呢度多數貪大同靜. 要方便就等2021年後先搬入來, 但到時樓價就唔會同而家一樣了.
懶妾
|
得一間細惠康,細大家樂,細萬寧
地鐵站有超早收既唐記,鴻福堂,7仔,聖安娜,泰昌

商場起緊啦…話會有溜冰場
GARDENERS
|
多謝咁多位jm答覆