肥b用邊隻學習褲好?

juicyjuice
|
呀b個肚腩唔難就, 最煩係男仔身型: 冇pet同幼脾! 而家搵arm肚腩size脾位就浪! Arm 脾位呢, 食飽個大肚腩又cool住…
AH.FA
|
用有魔術貼果隻咪得囉! 自己貼實就到啦!
dingdongYY
|
同意樓上~bb身型其實個個都有d分別~咁講真學習褲果d size都係盡量cover最大路果種身型~一定有bb唔岩用架~
nghosendli
|
我本身都係用有魔術貼嘅學習褲俾我個肥B (差不多10個月大), 但發現要佢乖乖咁瞓低俾你痴番好張魔術貼真係好難, 次次都痴到歪晒, 最煩係佢自己成日去搞張魔術貼, 有時俾佢扯開左半條 最後都係轉用 P 牌 I 系列嘅褲仔, 因為有媽媽話佢腰位同脾位彈性較好, 唔會 cool 到 d 肉紅晒 ~~
juicyjuice
|
AH.FA 發表於 18-9-20 13:52
用有魔術貼果隻咪得囉! 自己貼實就到啦!

即係邊隻?
juicyjuice
|
dingdongYY 發表於 18-9-20 15:20
同意樓上~bb身型其實個個都有d分別~咁講真學習褲果d size都係盡量cover最大路果種身型~一定有bb唔岩用架~ ...

咁睇黎我個肥b似係最難就果種身型...
juicyjuice
|
nghosendli 發表於 18-9-21 10:43
我本身都係用有魔術貼嘅學習褲俾我個肥B (差不多10個月大), 但發現要佢乖乖咁瞓低俾你痴番好張魔術貼真係好 ...

而家用緊依隻, 肚圍勉強無事, 不過個脾位就浪浪下漏到呢...
AH.FA
|
juicyjuice 發表於 18-9-21 13:54
即係邊隻?

Hugxxx隻金裝褲呀
WinnieFF
|

我囡用緊H呀 係用左之後先唔再漏咋