驗孕一問 有圖*

Kelly0v0
|
我經期係7月3日,但一直都唔準既,9月13驗就有保好淺既哄

尋日18號驗就深色左好多,想問下咁既轉變係咪大約只有2-3週左右?

因為book左產檢係10月9號,怕到時未照到閃閃..
小驚
|
有無用 ClearBlue Digital 呀?我覺得都幾準
Kelly0v0
|
回覆 小驚 的帖子

有呀 ,佢顯示2-3weks,但我見說明書話自己再加2週,咁應該係邊個先岩?
魚仔0303
|
Kelly0v0 發表於 18-9-19 18:27

經期係7月3日 到10月一定有閃閃
Kelly0v0
|
回覆 魚仔0303 的帖子

因為我經期一向唔準,9月頭驗既時候都係得一條線
魚仔0303
|
Kelly0v0 發表於 18-9-19 18:50
回覆 魚仔0303 的帖子

因為我經期一向唔準,9月頭驗既時候都係得一條線

如果10月9日照唔到閃閃。醫生都會叫你遲多一兩星期再返去照多次。所以都唔洗咁擔心。
加陣好好休息多d!
小驚
|
Kelly0v0 發表於 18-9-19 18:45
回覆 小驚 的帖子

有呀 ,佢顯示2-3weks,但我見說明書話自己再加2週,咁應該係邊個先岩? ...

我都係m唔準的,用 ClearBlue Digital 驗都係 2-3weeks... 星期日驗,星期四第一次照照聲波,只係見到胎囊。
你可以參考下
Kelly0v0
|
唔該哂各位媽媽
FifiYeung_FB
|

10月9號應該會照到起碼胎襄
bchuma
|

可以照到嘠啦。到時候9週添咯
Kelly0v0
|
等待既心情真係好羅羅攣
hamsterma
|

恭喜恭喜呀
haha748494
|
恭喜晒,你第二次驗兩條線已經好明顯喇,加油吖。
Kelly0v0
|
我尋日晏就去小便抹到小量鮮紅既血,去到夜晚個肚一路都陰陰痛,怨住怨住咁,就入症急症睇醫生,點知醫生照陰超都一路話冇野照到出黎,連胎囊都冇

今朝搵高級醫生照都係話搵唔到而家真係好失落,醫生話有機會宮外孕/太早照唔到/已小產

真係好唔開心...
jenkaka
|
我果陣都係用試紙加clearblue驗,再去埋家計會驗,而家驗孕產品都好準 ,好好休息
RubyYu07
|
經期唔準,好難宜家講係幾多周,不過好明顯係中左!10月初肯定會見到閃閃啦!祝福