自由講場

跳至

首頁
34567...11

尾頁

珍珠宮

lovelybaby2015 發表於 18-9-19 20:18
但點解佢其他仔女丶親戚仲會幫佢話佢係無辜

我相信個男人掩飾得好。而其他人亦唔願意相信呢個事實。就算而家判咗,我諗佢哋都係唔會相信的。

公爵府

Danjunior 發表於 18-9-19 20:22
罪有應得……

唔知佢情婦仲會唔會好似個男人所講, 繼續照顧得佢屋企非常好呢?! ...

係啦,個男的坐牢,小3情婦同佢愛得夠痴的,米幫人照顧幾個仔女囉,繼續同人補習囉。而家個男人冇錢冇權力冇自由冇地位,個小3仲會繼續愛下去嗎?去探監都成問題。

同自己曾經拍過拖的男人是人夫,竟然走去殺人,為乜,個小3自己心知肚明⋯⋯

珍珠宮

YY1101 發表於 18-9-19 18:49
天有眼

今次無合埋眼...........重有個小三未修

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 環保接龍勳章

回覆樓主:

奸夫就囚終生 , 淫婦唔死都無用

大宅

simple430 發表於 18-9-19 19:08
初時以為金山伯會甩身 , 一睇到判終身 , 心情好激動 , 天地有正氣 , 向陪審員致敬
...

我都好激動,諗到佢老婆那幾年受到的精神折磨真係好慘

珍珠宮

Bibibut 發表於 18-9-19 20:32
係啦,個男的坐牢,小3情婦同佢愛得夠痴的,米幫人照顧幾個仔女囉,繼續同人補習囉。而家個男人冇錢冇權力 ...
你都婚姻都打工化好耐,你小接觸嫁過黎d 啊姐, 無錢呀我走啦, 堅係走左唔理個細

有無去聽審都成問題, 淨係講3件死剩種喊,無講件賤三喎

水晶宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 認識瑞士牛牛第一回 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第四回 最關心BB問題熱投勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 食得好勳章 笑得好勳章

回覆樓主:

罪成真係天有眼,願死者安息。

子爵府

牛年勳章

GillianLam 發表於 18-9-19 18:53
判得好,願死者安息

大宅

jthl2013 發表於 18-9-19 19:56
其實他若果捨得比曬D錢同仔女老婆,同二奶相熟雙棲,身為醫生和教授,也可以更心安理得去快活人生。何苦要 ...

唔係有少少家產,睇新聞講兩人共同擁有物業有7幢村屋

男爵府

2018復活節勳章

唔願意接受現實且這個家早已經有問題了,子女都知道補習老師是爸爸的情婦,可能是死者媽媽或情婦做咗好多功夫先無影響幾位子女。

琥珀宮

回覆樓主:

有犯罪頭腦知識型罪犯,聞判冷靜。

ranchu    發表於 18-9-19 23:49

侯爵府

醒目開學勳章

Moti 發表於 18-9-19 18:46
謀殺罪成呀!

聰明反被聰明誤

https://hk.news.appledaily.com/local/realtime/article/20180919/58700908

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

回覆樓主

女法官真係奇特!

之前引導陪審團、而家又講(精心報局),對佢另眼相看

琥珀宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章 Xmas吸收勳章 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章 瞓得好勳章

回覆樓主

陪審團

侯爵府

Chunhinkakiu 發表於 18-9-19 20:52
唔係有少少家產,睇新聞講兩人共同擁有物業有7幢村屋
...

嘩、7幢村屋、分4 幢都仲可以有3 幢同個情婦過下半世啦、仲有份好工添呢、唉、搞到咁
成功的人放眼於機會,失敗的人放眼於障礙。 生命長短我無法控制,但內容就可以由我發揮!

侯爵府

2024年龍年勳章 牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子探索遊 畀面勳章

水晶宮

回覆樓主

幸好警方鍥而不捨咁追查,終於引證天網恢恢,罪有應得。

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

Yukyuk 發表於 18-9-19 20:57
聰明反被聰明誤

https://hk.news.appledaily.com/local/realtime/article/20180919/58700908

探員好仔細同細心呀!
放下自在

象牙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 減齡達人勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 2018復活節勳章 王國教室勳章 畀面勳章 BK Milk勳章 DHA勳章 Poo得好勳章

SaBB 發表於 18-9-19 21:02
嘩、7幢村屋、分4 幢都仲可以有3 幢同個情婦過下半世啦、仲有份好工添呢、唉、搞到咁
...

又一証明, 聰明反被聰明誤!
放下自在

翡翠宮

畀面勳章

sjnl43 發表於 18-9-19 20:40
你都婚姻都打工化好耐,你小接觸嫁過黎d 啊姐, 無錢呀我走啦, 堅係走左唔理個細

有無去聽審都成問題, 淨係講3件死剩種喊,無講件賤三喎.

你講咩呀,邊個係死剩種?!大人做錯事,同仔女有咩關係?!你改番呢三個字好d,真係好un 眼!
日日是好日

首頁
34567...11

尾頁

跳至