自由講場

跳至

首頁

尾頁

水晶宮

2018復活節勳章 15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

希望政府可以盡快救救裡面啲老人家
10號波後已經斷水斷電多日
我去唔到都希望jm可以幫手share出去!

希望有多啲後生可以入去幫手

大家可以入去呢個面書專業,睇下吉澳嘅最新情況
仲有入吉澳前嘅準備, 船期同日期:
「吉澳人。吉澳事」Facebook專頁:http://bit.ly/2QFR4Q3

小島吉澳災情嚴峻家園盡毀關注者盼外界出手相救
http://www.881903.com/Page/ZH-TW/internetbitsdetail.aspx?itemid=1031098&csid=821_2842|

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

chamomile 發表於 18-9-19 18:55
10號波後已經斷水電多日
我去唔到都希望jm可以幫手share出去!

推,阿囝同同學星期日會去,希望多啲後生幫手

風扇    發表於 18-9-19 19:39
chamomile    發表於 18-9-19 19:13

大宅

真係好嚴重

chamomile    發表於 18-9-19 19:18

大宅

回覆樓主:

幫推

公爵府

Push

水晶宮

2018復活節勳章 15週年勳章 FUN享自然‧郊遊一夏 親子探索遊 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 炎夏勳章 BK Milk勳章 hashtag旅遊勳章 hashtag影視迷勳章 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

SmallKayKay 發表於 18-9-19 19:00
真係好嚴重

係呀!真係唔知裡面咁嚴重,仲要全部都係老人家
唔係聽903,我都唔知香港有吉澳呢個地方...

水晶宮

up

珍珠宮

2018復活節勳章 叻叻勳章 好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 睛靈勳章

chamomile 發表於 18-9-19 19:17
係呀!真係唔知裡面咁嚴重,仲要全部都係老人家
唔係聽903,我都唔知香港有吉澳呢個地方... ...

我係睇呢個帖先知 吉澳以為係大澳寫錯字

侯爵府

不如比公屋佢地去市區住?

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

究竟我是誰 發表於 18-9-19 18:58

翡翠宮

2024年龍年勳章 2023年兔年勳章 牛年勳章

回覆樓主

多謝告知,會廣傳

公爵府

2024年龍年勳章 環保接龍勳章

究竟我是誰 發表於 18-9-19 18:58

我個女星期六去

珍珠宮

2018父親節勳章 hashtag影視迷勳章 開心吸收勳章

chamomile 發表於 18-9-19 18:55
10號波後已經斷水斷電多日
我去唔到都希望jm可以幫手share出去!:fortun ...

up

大宅

回覆樓主:

push

公爵府

瞓得好勳章 認識瑞士牛牛第二回 親子王國15週年勳章

珍珠宮

回覆樓主:

這是充滿愛的地方,jm 幫了我很多,給我大量鼓勵。
如果你有 BB 出世頭骨受壓致腫起, G6PD , 新生嬰兒肝炎綜合症,肝酵素高等問題,我可分享個人經驗。 :)
You are not 呀窿  祝大家身體健康

公爵府

kurocat 發表於 18-9-19 19:49
不如比公屋佢地去市區住?

佢哋家人大多數喺市區有屋有樓,只係啲老人家由細住到大,佢哋係唔想離開吉澳。

水晶宮

熱血勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

aromama 發表於 18-9-19 20:11
我個女星期六去

做好防曬,小心

水晶宮

aromama 發表於 18-9-19 20:11
我個女星期六去

福有悠歸

公爵府

究竟我是誰 發表於 18-9-19 20:56
做好防曬,小心

多謝關心

首頁

尾頁

跳至