自由講場

跳至

首頁

尾頁

男爵府

美之選468 發表於 18-9-20 08:13
個大女在庭上說,媽媽死後,她由馬國返港,為左表示支持爸爸,她每天晚上也是與爸爸同睡一床。法官還說凶 ...

我睇到有新聞寫。媽媽有寫日記既習慣,包括提起兒時比性侵既新聞,同埋有寫好多奇怪野,含青瓜,西芹,跳鋼管舞,37個安全套。。但冇講係邊個做。可能係關乎私人野 比較敏感,所以法官唔準提?

我猜想呢d行為係小三做既。媽媽知道所以寫落日記到?

珍珠宮

bobo88hk 發表於 18-9-20 16:57
說話唔係咁講喇 佢立心要入到屋 緊係表現最好比小朋友睇 出下口術 冷係熱心補習 送下禮 等等 又唔係一起住 ...

對。一般坐正,做正印的,又怎麼可能只顧一味和顏悅色去收買人心吖⋯⋯

珍珠宮

fwp 發表於 18-9-20 18:33
i feel the same

珍珠宮

HoshiSora 發表於 18-9-20 12:16
對!
這個女人,能用肉體收服風流男人,又能用手段收服其眾子女⋯⋯這個女人確實狠毒詨詐!
這個女人進一 ...

小三有D似延禧繼后!
今集純妃鬧繼后,聳湧佢討好皇帝、生仔……又煽風點火純妃去殺7阿哥,之後皇后自殺而死,自己做咗繼后,但對手就乾乾淨淨,純妃臨死先知自己被利用!

公爵府

mrscatcat 發表於 18-9-20 21:43

我睇到有新聞寫。媽媽有寫日記既習慣,包括提起兒時比性 ...

法官是說許生其中一名女兒(不是許太wo)有更加敏感的行為,於是下令不許傳煤報導,而你說的這本日記是許太的,不是女兒的wo !

珍珠宮

karshing 發表於 18-9-20 22:29
小三有D似延禧繼后!
今集純妃鬧繼后,聳湧佢討好皇帝、生仔……又煽風點火純妃去殺7阿哥,之後皇后自殺而 ...

劇中的嫻妃,施計奪走了永珹

男爵府

twotigers 發表於 18-9-20 14:46
希望大學炒鬼咗個小三,法律上入唔到佢罪,個個都唔信佢無份

天網恢恢,希望佢有報應,否則死者都唔眼閉(emoji)(emoji)

珍珠宮

hellomamiii 發表於 18-9-20 08:48
唉,慘,但亞媽點衰都唔洗想佢死嘛 都成廿歲,而且事發當日亞媽仲車仔女番學,每天親 ...

唔夠叻好大問題, 幫唔到個細, 只係做菲姐工作, 小三唔同啊爸唔同呢

有時竹門對竹門, 不無道理, 人性好現實!

珍珠宮

elysemama 發表於 18-9-20 08:21
唔係啩!表支持都唔會同睡一床啩,如果屬實,大女都唔正常。

一家唔知一家事,好多陰暗面!

嘩! 呢個Point 爆過佢有小三, 如果一個正常老母, 阻大女同爸太closed 又阻住佢攞錢...咁殺人最大動機會係....

小三等左咁多年,唔似突然咁急, 個正室都肯放, 只係未傾掂, 男人又冒咁大風險, 押上前途, 精心計劃殺人

如果講成,個男人想儘快同個女........

最離奇父女同床都可以講, 法官襟傳謀爆料會係..........

珍珠宮

我睇到有新聞寫。媽媽有寫日記既習慣,包括提起兒時比性 ...

有無差人退休想揾大錢, 第時寫下回憶錄, 明示暗示下包賣紙(錢)

伯爵府

唔個關個二奶事
係關仔女事
所以個官唔比公開

珍珠宮

cn1019 發表於 18-9-21 03:49
天網恢恢,希望佢有報應,否則死者都唔眼閉(emoji)(emoji)

第一件事希望大學快啲炒咗個小三,咁嘅人格點為人師表

男爵府

taiwoon 發表於 18-9-21 04:59
唔個關個二奶事
係關仔女事
所以個官唔比公開

原來咁。

大宅

人為左錢就咁做啫,親生仔女為錢想媽死?我覺得沒乜可能囉

寶石宮

2023年兔年勳章

twotigers 發表於 18-9-20 14:55
佢唔覺,仲望住班陪審團,好似話人哋冤枉佢咁

冤枉呀大人 係小衫所為 設計對白

寶石宮

2023年兔年勳章

HoshiSora 發表於 18-9-20 14:50
係!
幻想一下,回到從前,個情婦一踏進家門,幾個小孩在她眼前的一刻開始⋯⋯

悲劇嘅開始

珍珠宮

Poyau 發表於 18-9-21 10:40
冤枉呀大人 係小衫所為 設計對白

有本事叫佢等明年香港7月落雪呀笨!

寶石宮

2023年兔年勳章

twotigers 發表於 18-9-21 11:16
有本事叫佢等明年香港7月落雪呀笨!

佢由一開始已當全世界呀笨

珍珠宮

lawwin 發表於 18-9-21 09:36
人為左錢就咁做啫,親生仔女為錢想媽死?我覺得沒乜可能囉

我都睇到匪夷所思,親生子女居然想阿媽死? 就算比阿爸洗腦,居然幾個都一齊被洗成功? 好奇怪,子女又唔係3,4歲小朋友,成十幾廿歲應該有分析能力,自己阿媽平時點對自己呱? 除非個阿媽好衰好衰,令所有子女討厭,好像有討論區講子女不孝唔理阿媽,一家唔知一家事,個阿媽周圍唱個女不孝 但實情係阿媽要個女不停為阿哥填債...所以個女就唔再理個阿媽..
呢到大多jm幫死左嘅阿媽,我覺得個賤男同小三點都有錯,但背後的實情又是點嘅呢?成件事都好怪....

珍珠宮

回覆樓主:

最近呀笨其實係佢

首頁

尾頁

跳至