純粹討論, 有d咩你唔明點解人地會買 (不喜勿插)

KTKTKT5
|

純粹討論, 不喜勿插

我~ Harry Potter 服裝 , 貴! 但係得Halloween先有機會著
PCCW2319
|
KTKTKT5 發表於 18-9-19 22:24
純粹討論, 不喜勿插

我~ Harry Potter 魔法棒同服裝 , 貴! 但係得Halloween先有機會著

唔一定有用。

即等於買擺設, 模型(未必砌), 純收藏及心頭嗜。唔需要解釋, 因為“鍾意”
spikenard
|
爛ge橙
cecelc
|
pan多華
stagea
|
無收口既布車左件衫、即係爛既

MeowMuiMui123
|
LEGO

happybebebe
|
純粹討論, 不喜勿插

我~ Harry Potter 魔法棒同服裝 , 貴! 但係得Halloween先有機會著

收藏都係一種嗜好
我會買cosplay衫,配飾,因為係由幻想嘅世界,變咗實在可以接觸到嘅嘢,會有種滿足感

我就唔明點解買lc 煲、餐具,仲有好靚嘅杯碟,我啲餐具全部都最平最簡單,因我好易打爛嘢
happybebebe
|
PCCW2319 發表於 18-9-19 22:29
唔一定有用。

即等於買擺設, 模型(未必砌), 純收藏及心頭嗜。唔需要解釋, 因為“鍾意” ...

對!

navybridge
|

動漫道具

倚天劍?發泡膠黎架喎

新秦先生
|
匯豐
KTKTKT5
|
新秦先生 發表於 18-9-19 22:46
匯豐

願聞其詳
新秦先生
|
純粹討論, 不喜勿插

其實原理同性感內衣一樣,以我所知但其實唔係好知,好似講緊幾千蚊套,你知唔知如果買菊花牌內衣褲,可以買到幾多打?
新秦先生
|
KTKTKT5 發表於 18-9-19 22:49
願聞其詳
升,就有買貴冇買錯;跌,就血肉長城長擺收息.

只此一家,別無分店!真係搵唔到第二隻股票係可以令人咁著迷~
kc_01k
|

Pandora
嗱,唔好打頭!樓主話唔插架
arcBB
|
bathing ape
happybebebe
|
arcBB 發表於 18-9-19 22:55
bathing ape

仲有paul frank

Nbs
|
網上遊戲裡面d 禮物/東西/魔器等
loveclementine
|
純粹討論, 不喜勿插

我有Harry Potter被、咕(emoji)、啤牌⋯

書!講緊自己。「去圖書館借咪得囉⋯⋯」呢句每次有人見我買書、或上我屋企實聽到
ilikethis2005
|
純粹討論, 不喜勿插

唔係呀,係環球影城入面已經有得玩啦,有好幾個區比人變魔法⋯反而我仔凈係係果度用過。

每人都有鍾意唔同既人,每樣野係唔同既人心入面都有唔同價值⋯所以無得講無唔無聊既。

我覺得阿仔儲陀螺好無聊,佢何嘗唔覺得我儲化妝品好無聊呢。
Koala_Chu
|
stagea 發表於 18-9-19 22:32
無收口既布車左件衫、即係爛既

有d衫褲披口造得好靚喎!