自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

1314625 發表於 18-9-20 07:09
可能我以前見過佢疑似被包養,所以對佢無咩好感

呢行有幾多女星乾淨? 我諗得陳慧琳同何超!

子爵府

1314625 發表於 18-9-20 07:09
可能我以前見過佢疑似被包養,所以對佢無咩好感

係, 你講得啱, 但佢企得返起身確係勁, 娛樂圈花花世界, 有幾多個唔繼續沉淪落去唔識得醒? 所以我佩服佢!

用戶要求終止服務

之前真係對佢無好感,但睇完佢訪問覺得佢雖然學歷未必好,但能屈能伸,都好努力,希望佢以後可以順順利利

琥珀宮

dyl 發表於 18-9-19 22:49
覺得佢好叻, 靠自己雙手自食其力, 而家重係咁靚, 希望佢加油
https://bit.ly/2QDDjkC
...

佢真係幾單純但都好阿Q,支持佢

水晶宮

畀面勳章

Sumyeema1 發表於 18-9-20 07:54
乜水。

十幾廿年前艷星,拍過三級片

子爵府

睇硬照覚得幾好,但睇動新聞佢講嘢個格就麻麻比較粗魯同八八婆婆咁
我係bearbeardo

子爵府

seaman1982 發表於 18-9-20 08:00
佢以前都搵唔少!
其實做明星,仲要豔星,星途生涯個個都短,唔止佢一個。但佢真係一蚊都冇留低,又唔係投資 ...

不懂理財,有錢就花。黃任中過身她就沒依靠,學歷低,冇技能,甚麼也不懂,唯有做勞動工作。

侯爵府

個樣鬼鬼地, 原來中法混血兒. M 記或清潔都係正職, 自食其力好正面, 比個讚

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 虎到金來勳章 HiPP勳章(1) 育兒性格勳章 最關心BB問題熱投勳章 開心吸收勳章

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

肯努力都幾好呀﹗
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

大宅

回覆樓主

以前覺得佢係搵老細,又汶萊又台灣,印象麻麻!而家自食其力企返起身真係叻,話曬歎慣食慣好難返到轉頭

男爵府

回覆樓主:

都仲好靚

珍珠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 最關心BB問題熱投勳章 認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 我的育兒心得勳章 分享愛 想生BB熱投 DHA勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

大宅

要忍受人地既目光唔易呀!希望佢早日幸福快樂啦!

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

水晶宮

回覆 dyl 的帖子

佢真係靚架!
可惜佢性格問題, 入唔到豪門, 最後又唔紅, 又嫁唔到, 好浪費!

寶石宮

2023年兔年勳章

回覆樓主:

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

肯放下身段,踏實過活,OK喎!

子爵府

appleyuen 發表於 18-9-19 23:25
係咪之前坐監嗰個

Why?

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

首頁

尾頁

跳至