自由講場

跳至

首頁

尾頁

用戶要求終止服務

我覺得是仔女不願面對/不懂面對家散人亡

水晶宮

回覆樓主:

佢仔女的表現確令人不解,外人為惨死的媽媽心痛都正常。不過點都好,金山亞伯坐一世監,最少有公道。比佢逍遥法外,同小三sweet sweet慢慢搣佢唔肯分比老婆的錢,更頂唔順。

珍珠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章

Jnam 發表於 18-9-20 12:46
可惜呢度係大婆網, 個個接受唔到

呢度D人係正常思维啫,唔啱你呢類齊人,二奶,小三㗎啦,去高登啦,果度你會有好多志同道合

公爵府

mandy952 發表於 18-9-21 12:25
警員講返話搵阿小三時,小三係異常冷靜

證明小三早有心理準備(她心知肚明警方不是盲的)

侯爵府

育兒性格勳章 畀面勳章

saladhk 發表於 18-9-21 15:29
呢度D人係正常思维啫,唔啱你呢類齊人,二奶,小三㗎啦,去高登啦,果度你會有好多志同道合
...

所以咪話大婆網恐怖, 幫仔女小三講幾句都要俾人人身攻擊, 獨裁專制到呢.

總之大婆萬歲, 阿媽永遠是對的, 阿媽犯錯, 全部都係仔女老公小三6299或政府教育制度迫成

一、太太永遠不會錯。
二、如果發現太太有錯,一定是我看錯。
三、如果我沒看錯,一定是我害她犯錯。
四、如果我沒看錯,也沒害她犯錯,只要太太不認錯,她就沒有錯。
五、太太永遠不會錯,這句話絕對沒錯。

琥珀宮

tansyneko 發表於 18-9-21 13:55
唔係好老公,唔代表唔係好老豆,至於係咪好媽媽,就真係佢哋一家人先知,感受最深一定係佢一家人

殺老婆同女就 ...

女嘅想離婚,但分身家傾唔掂數,男嘅比人迫得緊,未殺人,小三冇份參預就冇可能

琥珀宮

親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

諗唔到 發表於 18-9-21 11:00
點解親生仔女,可以咁樣對親生媽媽,
佢比老公背叛,已經好慘,
小三仲要入屋挑戰,離間佢d 仔女,

父母大人感情不應將仔女捲入。
眼見好多家庭鬧離婚,呀媽/呀爸成日要仔女企同一陣線,有冇諗過仔女其實係佢地共同生出黎,要佢地捨棄其中一方,係感情綁架?

琥珀宮

mandy952 發表於 18-9-21 15:56
女嘅想離婚,但分身家傾唔掂數,男嘅比人迫得緊,未殺人,小三冇份參預就冇可能
...
如果當日女的肯接受男提出的金額,又或者男肯毫D一人一半,今日的結局或者不同

男衰就一定,要小三,就應同老婆的關係搞清楚先,唔清唔楚下就開始另一段關係,一定錯﹗

但我覺得仔女咁多年都知阿爸有外遇,咁阿爸阿媽的關係到底有幾好,相信仔女心裡係有感覺

所以成日話為咗仔女有完整家庭,唔離婚係為仔女好,到底係咪真係咁呢?

珍珠宮

2018復活節勳章

回覆樓主:

佢哋一家人嘅事只有佢哋各人先知道,外人無資格批判佢哋。

首頁

尾頁

跳至