自由講場

跳至

首頁
34567...10

尾頁

子爵府

little06 發表於 18-9-20 11:51
我懷疑係阿媽同阿爸一直關係好差,經常鬧交,可能仔女都覺得煩,而且覺得阿媽貪錢,想分阿爸身家,所以對阿 ...

我都認為係咁

一個女人知道老公有小3,情緒上有一定影響,加上日日嘈,仔女都怕晒,可能寧願佢地離婚好過,可惜婚又離唔到,困獸鬥咁。

侯爵府

醒目開學勳章

hs3290 發表於 18-9-20 12:22
許指妻子加入「邪教」後,連帶家人也變得奇怪,例如次女Lily變得衝動,一旦晚上聽到鄰居狗吠就會自行報警 ...

「內容敏感而禁止報道」

明白。

情況好差!

珍珠宮

lingfu 發表於 18-9-20 10:15
死者為大
原配更加係最大
三仔女一定係冇腦先會咁支持老豆

死者為大我本來唔打算留言

其實有好多子女並無怨恨甚至理解父親有外遇

不過去到殺人都支持就誇 d, 可能人家唔信爸爸會殺人同唔想無埋呢個親人

子爵府

2018父親節勳章 開心吸收勳章

nsychristy 發表於 18-9-20 12:29

我都覺得殺人就真係癲咗
但睇仔女仲會跟小三就知道佢地點樣睇小三呢個人

我要我 盛放心中 快要熄滅的花火
我要我 救活命中 快要逝去的英勇

侯爵府

育兒性格勳章 畀面勳章

nsychristy 發表於 18-9-20 12:29

可惜呢度係大婆網, 個個接受唔到

水晶宮

牛年勳章 hashtag影視迷勳章

許指妻子加入「邪教」後,連帶家人也變得奇怪,例如次女Lily變得衝動,一旦晚上聽到鄰居狗吠就會自行報警 ...
家庭唔和睦, 各成員都可能有情緒問題, 所以既然對全家都無好處, 大家及早放手離婚咪好囉, 攪到依家咁, 真係大悲劇.

伯爵府

回覆 zayma 的帖子

如果好似你咁講, 個賤男點會唔大叫冤枉呀.....

男爵府

2023年兔年勳章

juliemania 發表於 18-9-20 11:18
絶對認同樓主,總覺得佢行殺人呢歩,或多或少都係小三迫得佢好緊

咁小三即係教唆殺人,實在是太可怕了

水晶宮

Jnam 發表於 18-9-20 12:46
咁平心而論, 感情既野無話錯對, 真係兩夫妻無左感情咪分開, 但係該要比既家產都應該公道D照比, 何必攪到依家家破人亡

珍珠宮

Jnam 發表於 18-9-20 12:46

其實好多大婆都只係早出現同生左細路
對個男人都無話好好
唔好理街外個個甚麼目的、係咪做戲
人地一齊係開心 d, 咪俾返 d 柴米油鹽佢地煩囉
留低話為細路,其實都係為生活為啖氣多
係喇人地千錯萬錯狗男女
咁大婆們做乜同佢錯落去?

子爵府

WChan 發表於 18-9-20 12:55
咁平心而論, 感情既野無話錯對, 真係兩夫妻無左感情咪分開, 但係該要比既家產都應該公道D照比, 何必攪到依 ...

小三覺得唔抵,花盡心思搶人老公結果要分一半錢比個前妻

珍珠宮

斷估兩夫妻同個小三都係傻既,物以類聚,累左 d 細路

珍珠宮

Mary媽咪 發表於 18-9-20 10:24
作為媽媽既
真係生舊叉燒食左佢好過

水晶宮

nsychristy 發表於 18-9-20 12:56
其實好多大婆都只係早出現同生左細路
對個男人都無話好好
唔好理街外個個甚麼目的、係咪做戲
教授肯比錢, 咪一了百了, 佢6千萬身家話分1/6 比大婆, 咁都好過份JE. 買一層自住樓都用哂啦, 仲有咁多個仔女要養

男爵府

2023年兔年勳章

miniyan 發表於 18-9-20 12:10
媽媽走左, 得番爸爸
再坐埋監, 以後要跟小3一齊生活??

唔係吖嘛,如果小三咁鍾意子女,佢自己走去助養D無父無母既小朋友咪得囉,點解要搶人哋有已經媽媽嘅子女呢?

珍珠宮

yurijm 發表於 18-9-20 10:23
人有好多唔同角色
唔係一個好丈夫,可以係一個好爸爸
甚至我屋企人讀書時有上過佢堂

謀殺自己媽媽嘅爸爸,除非仔女好憎阿媽或者為咗生活,真係好難理解!

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

meii939 發表於 18-9-20 10:28
得番爸爸,冇得選擇,唯有支持,唔代表原諒爸爸!

翡翠宮

畀面勳章

spikenard 發表於 18-9-20 10:57
因為由頭到尾佢父親都冇承認殺左呀媽,
咁仔女1致認定老豆係無辜,因佢信佢老豆講佢係無辜
...

判刑之後,許金山仍然係犯人欄對仔女表示自己無殺人,作為仔女,選擇相信爸爸會令自己無咁痛苦,是人之常情。
日日是好日

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

WChan 發表於 18-9-20 12:55
咁平心而論, 感情既野無話錯對, 真係兩夫妻無左感情咪分開, 但係該要比既家產都應該公道D照比, 何必攪到依 ...

有道理

子爵府

我都有睇到篇報導 一家唔知一家事

首頁
34567...10

尾頁

跳至