自由講場

跳至

首頁

尾頁

珊瑚宮

2024年龍年勳章 2024勳章 牛年勳章 2018父親節勳章 2018復活節勳章 開心吸收勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

兩個朋友最近响大埔分別被人扒左銀包。

兩個都係响廣福四里附近店舖被扒: 其中一個朋友係响節X隔離間賣

衫店睇衫時懷疑係被一名滿頭白髮,身材略瘦,過六十歲既女人扒既。

而另一個朋友係响新街市對面店舖懷疑被一名又係白髮,年老但身材略

胖既女人扒既。

所以,要小心看管好自己銀包呀,唔好因為女老人家埋身而掉以輕

心呀。
這個世界上所有的愛都是以聚合為最終目的,只有一種愛以分離為目的,那就是父母對孩子的愛。 父母真正成功的愛,就是讓孩子盡早成為一個獨立的分個體﹗

子爵府

回覆樓主

多謝提醒

水晶宮

hashtag影視迷勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我少去嗰邊,不過都多謝提醒

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

謝謝提醒

大宅

牛年勳章

my005 發表於 18-9-20 11:24
兩個朋友最近响大埔分別被人扒左銀包。

兩個都係响廣福四里附近店舖被扒: 其中一個朋友係响節X隔離間賣
謝謝提醒

寶石宮

2023年兔年勳章

回覆樓主:

謝謝提醒

子爵府

今日行千色店時也差啲比人偷嘢

珍珠宮

回覆樓主:

多謝提醒

象牙宮

2018復活節勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

謝謝提醒

翡翠宮

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 玩具勳章 畀面勳章 大廚勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

回覆樓主:

我常去, 多謝報料.
一杯香茗,一卷書,偷得半日閒散;一抹斜陽,一壺酒,願求半世消遙。

水晶宮

Thanks for sharing JM

珍珠宮

回覆樓主:

已告知大埔友人

珍珠宮

多謝提醒

大宅

回覆樓主:

多謝提醒,我成日帶女去嗰邊閒逛

寶石宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018復活節勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章 畀面勳章 醒目開學勳章 hashtag影視迷勳章 貓狗褓姆 認識瑞士牛牛第一回 美好大世界2017勳章 開心吸收勳章

我鐘意你同我講 I Love U, I Love U Too!
You are the sunshine of my life. That's why I'll always stay around. You are the apple of my eye. Forever you'll stay in my heart.

水晶宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章

push

首頁

尾頁

跳至