屯門柏麗學奧數

QQ70
|
請問屯門柏麗有邊間學奧數好 ?
我見好少帖講學奧數 !
見有一間 "思X騰X", 但有 JM 話好似老師無咩愛心,
唔知仲有邊間好呢 ? Thx !

lwkt
|
回覆 QQ70 的帖子

有同感
QQ70
|
回覆 lwkt 的帖子

早兩日行過呢間野門口, 我見到佢門口所謂O既"溫馨提示"我已經好反感, 呢間野唔係教奧數, 係"精英培訓班"

soso_jessica
|
數研,但好full
QQ70
|
soso_jessica 發表於 18-9-24 16:29
數研,但好full

我朋友想去數研補數學,waiting 一年都無位,之後由重頭wait 過,wait 左咁耐都無位

namnamnamlolo
|
QQ70 發表於 18-9-20 12:00
我見好少帖講學奧數 !

感覺老師都嚴
但我仔好怕事
又無話唔想學喎
佢d exercise真係train到我仔計得好快
完全唔洗擔心佢小一d數
ccllmama
|
QQ70 發表於 18-9-20 12:00
我見好少帖講學奧數 !

係超無愛心,再加上,一堂只做一版功課,其他要返屋企做,又成日拎file拍小朋友頭
katyiplee
|
ccllmama 發表於 18-11-1 17:43
係超無愛心,再加上,一堂只做一版功課,其他要返屋企做,又成日拎file拍小朋友頭
...

咁你小朋友仲有無讀呀??
peterpan1022
|
我兩個女好快就俾思X騰X既林SIR OUT左啦... 話佢地都無心機讀, 仲話佢地無得搞... /.\
QQ70
|
peterpan1022 發表於 18-11-26 16:54
我兩個女好快就俾思X騰X既林SIR OUT左啦... 話佢地都無心機讀, 仲話佢地無得搞... /. ...

呢 d 教學方式
peterpan1022
|
QQ70 發表於 18-11-26 17:21
呢 d 教學方式

家姐就捱到兩個月, 阿妹勁D, 捱到3個月, 都過左去啦, 反正都永不錄用 XD

話我兩個女都無得搞其實我有d hurt囉, 做老師唔係有教無類, 而係汰弱留強... 我兩個女自問係數學有問題先要去補習, 上佢既心算班, 但係最後都係容不下我兩個女囉