小方教游水

Mrs.Left
|
原來佢開咗游泳學校
睇佢啲訪問佢話自己親自教 但唔會次次都出現 得閒就會去 有冇人跟佢學過

唔知佢仲係咪好似以前比賽時咁fit如果佢每次都露幾手教學生 我估學費
hudsonchui
|
Mrs.Left 發表於 18-9-20 12:51
原來佢開咗游泳學校
睇佢啲訪問佢話自己親自教 但唔會次次都出現 得閒就會去 有冇人跟佢學過:qu ...

你指方力x?
bb2
|
之前有片段係佢教小朋友帶泳帽
iccbb
|
方力申!
搵到佢泳會個挨豬都幾多嘢睇,真係自己教....
https://www.instagram.com/hkswimmingacademy/
cy101
|
上次佢咪話有個學生叫佢快d搵番個女朋友!!
吹吹水
|
我唔會找佢學,學費應會貴過出面,而佢都係請人番來教, 邊可以阻住人教先得。
crystal媽咪
|
great
tiffybb
|
原來佢開咗游泳學校
睇佢啲訪問佢話自己親自教 但唔會次次都出現 得閒就會去 有冇人跟佢學過:qu ...

問過學費都唔平
Cheddar85ang
|
tiffybb 發表於 18-9-20 13:01
問過學費都唔平

唔平都正常。佢多人識,而且自己都游得咁好。

vickykiu
|
原來佢開咗游泳學校

唔知間野係邊呢?
wawaaung
|
我朋友有次ESF學游水同場見到方教游水,唔係一對一,佢好似係去監場客串下,聽聞搵佢一對一係$800一個鐘,唔知係咪真。
Mrs.Left
|
hudsonchui 發表於 18-9-20 12:53
你指方力x?

係呀
Mrs.Left
|
iccbb 發表於 18-9-20 12:57
方力申!
https://www.instagram.com/hkswimmingacademy/ ...

果然有落場教喎 唔知佢會唔會親自教成人班
抺茶雪糕
|
wawaaung 發表於 18-9-20 13:05
我朋友有次ESF學游水同場見到方教游水,唔係一對一,佢好似係去監場客串下,聽聞搵佢一對一係$800一個鐘, ...

又唔係貴好多,出面好多都收$500-600,不過我就覺得冇必要比多啲錢搵佢教
Mrs.Left
|
我朋友有次ESF學游水同場見到方教游水,唔係一對一,佢好似係去監場客串下,聽聞搵佢一對一係$800一個鐘, ...

如果以佢能力同名氣 800蚊唔係貴我原本估會過千
tsung
|
iccbb 發表於 18-9-20 12:57
方力申!
https://www.instagram.com/hkswimmingacademy/ ...

manman豬
|
佢退出娛樂圈?
ARS_fans
|
Mrs.Left 發表於 18-9-20 13:13
如果以佢能力同名氣 800蚊唔係貴我原本估會過千

如果真係佢一對一咁教,真係唔貴
PurpleSea
|

其實好多運動如果是前港隊任教,一對一收$800是正常收費
cytjulia
|
以佢既資歷,仲要係兩項記錄保持者,又係明星,1對1 800咁平??