自由講場

跳至

首頁

尾頁

大宅

回覆樓主:

依家集運果邊,都無再答我野,應該點好呢

侯爵府

回覆 牛子 的帖子

你就好啦!
我1件貨人仔$2200...講到唔關佢事
另1件貨人仔$398...佢直頭提都唔提

男爵府

jm,我都係增益,,我前日收到d貨,全部濕曬,常間屋都好污糟,真係掉又唔係,洗又唔知點洗,我搬屋,買左幾千蚊家居用品,兩套床單,兩套都染左黃泥水色,好心痛,電器全部濕曬,有d貨係冇黎到,我今日卑個壞貨數佢2000蚊,佢話多,我話我實報,影埋相佢睇,我淘5000幾,有2000幾唔用得,今次係卑左600運費運d垃圾黎屋企,佢不停話天災佢都唔想,話就得我一個賠2000更唔多,但佢有幾千個人要賠,講到唔係好想賠咁樣,我話你老闆平時收幾千個人錢時又唔見分d卑我,我宜家唔見2000蚊貨,冇同佢計運費啦,佢都話2000蚊嫌多,我真係好火滾,佢宜家冇話唔賠,但賠幾多未知,講真,我地d小女人,淘個寶點知你個倉會水浸呀,你做生意講明話水浸唔賠我唔會寄去你度咯,我宜家一屋都係垃圾,就清潔都要搞幾日,好煩,d貨又唔知點算

男爵府

講真,見到d貨真係唔要好過要,全係泥水,卑錢買d咁既貨,收左好難過

大宅

jaja1984 發表於 18-9-24 14:14
講真,見到d貨真係唔要好過要,全係泥水,卑錢買d咁既貨,收左好難過

佢同我講紙皮濕左dd,仲可以用,昨日收到d貨膠袋係乾但里面d貨濕曬,又係污糟邋遢,唔知點算

男爵府

akvbi 發表於 18-9-24 15:43

佢同我講紙皮濕左dd,仲可以用,昨日收到d貨膠袋係乾但里面d ...
佢更係咁講,想d貨冇事佢唔使賠,我有d今日先得閒拆,直頭臭過屎坑,完全冇誇張到,真係撕開膠袋掉都掉唔切,好臭,我地呢d苦主點算啊

子爵府

回覆樓主:

運輸一般賠運費。好少賠貨款。

王國長老

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 牛年勳章 玩具勳章 畀面勳章 叻叻勳章 有「營」勳章 趣教勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011至尊種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 wyeth冷知識勳章 睛靈勳章 王國長老 遊學勳章 BK猜猜猜慶中秋 冬日勳章 春季勳章 炎夏勳章 秋日勳章 hashtag影視迷勳章

QUINCY121HK 發表於 18-9-24 13:22
回覆 牛子 的帖子

你就好啦!

比媽
一件貨都二千幾?電器

珍珠宮

oh~~唔知而家大家有無得賠償呢?

侯爵府

回覆 小倩 的帖子

好耐無見

唔係電器,係訂制木加牛皮嘅貨品

侯爵府

回覆 cplus 的帖子

覆左啦!
唔會全額賠償比你,但又唔話比你知會賠幾多

大宅

QUINCY121HK 發表於 18-9-26 12:04
回覆 cplus 的帖子

覆左啦!

再爭取下啦,我啲貨比較好彩,只係有啲筆污糟左,初初以為唔用得,但係拎去洗完基本上都用得

大宅

jaja1984 發表於 18-9-24 14:12
jm,我都係增益,,我前日收到d貨,全部濕曬,常間屋都好污糟,真係掉又唔係,洗又唔知點洗,我搬屋,買左 ...

我今日收到d貨
全部冇問題好干爽!
系有一件冇寄黎 不過好彩只系幾十蚊
我好彩呀

大宅

回覆樓主:

請問傾賠償,係你地自己找佢傾,定佢會找我呢?

男爵府

各位,我今日問左佢點賠,佢話只會賠一半價錢,想死,我1700壞貨,一半唔夠買一件,癡線架,請問大家有咩辦法呀

大宅

jaja1984 發表於 18-9-30 12:09
各位,我今日問左佢點賠,佢話只會賠一半價錢,想死,我1700壞貨,一半唔夠買一件,癡線架,請問大家有咩辦 ...

冇辦法 天災冇人想
佢肯賠已經好好
唯有下次打風前運哂d貨落黎先

別墅

回覆樓主

我朋友有用增益都係全濕曬
佢返左深圳寄番淘寶退貨,大家參考下

我用了很長時間的果間集運完全無事喔
滿倉儲運
誠意推薦大家用(emoji)好好服務又好平,$3.5~3.2/kg咋 , 平過增益又快,落單隔日收

男爵府

smileyuen 發表於 18-9-30 12:21
我朋友有用增益都係全濕曬
佢返左深圳寄番淘寶退貨,大家參考下
請pm,唔會用增益,好垃圾

別墅

jaja1984 發表於 18-9-30 13:19
請pm,唔會用增益,好垃圾

冇辦法 天災無人想
佢肯賠算係咁
我唔用佢係因為佢服務態度一般,上年用過幾次,迫住我先的起心肝找第二間

ok, 我找找個淘寶 link send 俾你啊☺☺

大宅

akvbi 發表於 18-9-20 14:30
山竹來之前訂左d貨全部俾水浸晒,集運叫我有心里準備會全部貨冇晒,果到成幾千蚊好心痛!有d仲係我朋 ...

所以最怕幫朋友買野
仲要包埋售後服務

首頁

尾頁

跳至