有無j m 玩水晶

sw_nick
|

呢期最愛(emoji)(emoji)

附件: 你需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
smiletigger
|
babyhoi 發表於 18-9-20 17:08
好靚呀
搭單問下,
香港邊度買玉石水晶會可靠啲?

開頭在格仔鋪及滙景d鋪仔,最後都係淘寶。其實我都唔識真唔真。所以我買最貴唔過700,大把普通首飾都係呢d價,當買個開心。
千千媽咪
|
我都好中意

叮妹
|
smiletigger 發表於 18-9-20 16:36
最常戴的3條,平時海藍寶戴右手

請問左邊幾$?在哪買?
kit2004
|
買下買下,原來都有9條。有d好耐成10 年

激烈的海狗
|
siufcat 發表於 18-9-20 14:41
鑽石我買不起
呢條平平地

我有買水晶石介子襯衫

小李子
|
鑽石我買不起
呢條平平地

今日出街帶嘅,绿松石同蜜蠟

叮妹
|
呢條好中意但未帶過D銀已又黃又黑

mln
|
玫紫超7

豬仔mami
|

jonnah_to
|
鑽石我買不起
呢條平平地

Super7?
jessjesswong
|
最愛超7

siufcat
|
jonnah_to 發表於 18-9-20 20:29
Super7?

係~
smiletigger
|
叮妹 發表於 18-9-20 17:20
請問左邊幾$?在哪買?

呢條淘㗎 睇返原來貴過700,26g

【天然紫黄晶手链 女 转运旺情感紫水晶手串时尚饰品单圈女生日礼物】http://m.tb.cn/h.3TjF1es?sm=ccf91e 点击链接,再选择浏览器咑閞;或復·制这段描述¥FFK0b43MYJG¥后到(emoji)淘♂寳♀(emoji)
叮妹
|
smiletigger 發表於 18-9-21 03:05
呢條淘㗎 睇返原來貴過700,26g

【天然紫黄晶手链 女 转运旺情感紫水晶手串时尚饰品单圈女生日礼物】http ...

吾該
siufcat
|
smiletigger 發表於 18-9-20 17:13
開頭在格仔鋪及滙景d鋪仔,最後都係淘寶。其實我都唔識真唔真。所以我買最貴唔過700,大把普通首飾都係呢d ...

但係呢排可能戴得多又戴又除條橡筋鬆左
smiletigger
|
siufcat 發表於 18-9-21 23:18
但係呢排可能戴得多又戴又除條橡筋鬆左

我會去d鋪仔串返,20蚊條。或者自己買橡根繩串返。
dearmm
|
男仔想增加人缘運,多貴人提拔,請問可配戴或家中擺邊款水晶?
smiletigger
|
dearmm 發表於 18-9-22 00:03
男仔想增加人缘運,多貴人提拔,請問可配戴或家中擺邊款水晶?

講真,戴咁耐我唔覺好運咗,所以我都唔敢講。
一般粉晶是增人緣
藍天竹
|

水晶柱用黎掛手串
我得一隻小狐咋~