全民造星~ian

kubileo
|
見個個講姜濤,我就講下我心水先,就係ian

其實初初ian真係唔多起眼,但佢愈睇愈吸引,把聲好好聽,執過造型後,型左好多,跳舞都進步左,希望佢可以贏啦
lingluk1306
|
Ian好似本身已經係歌星 把聲靚
Pulmma
|
我個票都係投佢
幕前玩家
|

我都係喜歡Ian㗎,我係聽覺系多過視覺系,雖然佢外表木木獨獨,但一開口就被佢吸引了。其實尋晚睇到佢個嘟嘴樣都幾cute吖
kubileo
|
幕前玩家 發表於 18-9-20 22:17
我都係喜歡Ian㗎,我係聽覺系多過視覺系,雖然佢外表木木獨獨,但一開口就被佢吸引了。其 ...

我有翻睇,真係好得意
akikiman
|
岩岩joox投左佢啦:mother:
BLouie
|
初初我鐘意姜B,後期覺得佢對答 ,四大才子之前我留意到Ian,好陽光含蓄大男孩,把聲好好聽,各方面都好平均有進步,我會投Ian
livewiflove
|
kubileo 發表於 18-9-20 19:50

其實初初ian真係唔多起眼,但佢愈睇愈吸引,把聲好 ...

ian越睇越順眼,唱歌真係好好聽。姜我都鍾意,但最啱我口味的還是ian.
洛婷
|
佢有 d 似以前大台一個藝人,
但係我嗡唔出叫乜名
豬仔脾
|
佢參加前已經簽左公司
公司叫 Ian 參加等多啲人認識佢
同學下野
佢唱英文歌啲口音好好聽
十強係唱功最好嗰個
|
Ian確實越來越sharp
Heixsap
|
我一開始99個裡面最鍾意就係Ian
睇完佢唱fly me to the moon 已經俾佢把聲吸引
同埋我最鍾意佢唱呢首歌嗰個戴帽look
kubileo
|
Heixsap 發表於 18-9-20 23:52
我一開始99個裡面最鍾意就係Ian
睇完佢唱fly me to the moon 已經俾佢把聲吸引
同埋我最鍾意佢唱呢首歌嗰個 ...

原來你咁早就留意佢 不過果時佢好似太普通,無乜留意,愈睇愈順眼,愈戰愈勇
Heixsap
|
kubileo 發表於 18-9-21 08:59
原來你咁早就留意佢 不過果時佢好似太普通,無乜留意,愈睇愈順眼,愈戰愈勇
...

開頭睇介紹都無乜感覺,覺得個樣普通
但佢一開聲唱歌已俾佢吸引
同埋好鍾意佢戴帽嗰個樣

都估唔到會越來越多人鍾意佢
sasa0208
|
豬仔脾 發表於 18-9-20 23:42
佢參加前已經簽左公司
公司叫 Ian 參加等多啲人認識佢
同學下野

簽左
咁咪應該贏唔到冠軍
豬仔脾
|
sasa0208 發表於 18-9-21 09:40
簽左
咁咪應該贏唔到冠軍

我估唔會俾佢贏
sasa0208
|
豬仔脾 發表於 18-9-21 09:53
我估唔會俾佢贏

可能係肥仔或lokman
pbpk03845784
|
kubileo 發表於 18-9-20 19:50

其實初初ian真係唔多起眼,但佢愈睇愈吸引,把聲好 ...

內定左姜喇。。。Ian再好都冇機會了

kubileo
|
pbpk03845784 發表於 18-9-21 13:40
內定左姜喇。。。Ian再好都冇機會了

下,有消息??