行路下面好痛

TMANIC
|
懷孕後期,行路下面恥骨痛,help(emoji)
仲要返多一個月工
cpycpyhelen
|
TMANIC 發表於 18-9-21 10:12
仲要返多一個月工

我依家有時覺得個肚好墜,坐底起身個下真係好辛苦,依幾日頂到我有啲抖氣唔順,下身好攰,仲有一個月先生得
kawa_venus
|
仲要返多一個月工

我而家中期已經恥骨痛+陰唇腫,痛到完全行唔到路,唯有擺病假係屋企休息
Happylau007
|
我都係仲有一個月就預產期, 呢幾日覺得patpat d關節酸痛,係咪就快生得
常綠葉
|
有無試下用托腹帶呀?我聽講話有用
biancafong44
|
仲要返多一個月工

我都係,恥骨勁唔舒服,問過健康院姑娘話托腹帶可幫助到,再好痛就話叫醫生開止痛藥喎
hamsterma
|
仲要返多一個月工

後期都會有咁嘅感覺
sugizo828
|
cpycpyhelen 發表於 18-9-21 10:40
我依家有時覺得個肚好墜,坐底起身個下真係好辛苦,依幾日頂到我有啲抖氣唔順,下身好攰,仲有一個月先生 ...
一樣
cpycpyhelen
|
sugizo828 發表於 18-9-21 14:10
一樣

今日係醫產檢,有同醫生講過,佢話係正常,再唔舒服就轉個姿勢
gobaa49
|
我同你一樣要返多一個月工才放產假
個肚好墜,企直又扯痛,陰部都係腫腫痛痛咁,開大都唔敢太大力
love_bbbabe
|
我係行多幾步路就腰背痛仲會好容易急尿
haha748494
|
系吖,到懷孕後期,個變肚大,行兩步都覺得攰。
luv_miyuko
|
成個下盆都酸...
purplerain0348
|
我之前都係咁,恥骨痛+屁股骨痛,有兩星期左右好少少,依家又再痛返,行路,坐低起身都痛