美容扮靚

跳至

首頁

尾頁

男爵府

我本身屬油性暗瘡皮膚,想試下皮秒可唔可以收暗瘡, 收毛孔, 凹凸洞,見價錢都唔平想了解清楚先試下

男爵府

YWCCL 發表於 18-9-21 11:16
我本身屬油性暗瘡皮膚,想試下皮秒可唔可以收暗瘡, 收毛孔, 凹凸洞,見價錢都唔平想了解清潔先試下 ...

我做Pico + 蜂巢定確可有助改善毛孔, 而凹凸洞亦有所改善,不過亦需時間慢慢改善。暗瘡問題好多方面引致,毛孔閉塞亦是其中一原因。毛孔改善了,自然毛孔閉塞問題亦會減少了。
如有斑問題加毛孔及凹凸洞問題,Pico 蜂巢是一個唔錯的選擇!

男爵府

issactmaria 發表於 18-9-21 12:03
我做Pico + 蜂巢定確可有助改善毛孔, 而凹凸洞亦有所改善,不過亦需時間慢慢改善。暗瘡問題好多方面引致, ...

你喺邊度做?貴唔貴?

男爵府

YWCCL 發表於 18-9-21 12:11
你喺邊度做?貴唔貴?

A 妹。第一次有優惠,會員推介再平一些!你可上FB睇睇!
如你需要會員推介,再pm我!

子爵府

醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

issactmaria 發表於 18-9-21 12:24
...

你去A妹做完優惠一次後,有無join?幾錢一次?

男爵府

bb妹 發表於 18-9-21 16:09
你去A妹做完優惠一次後,有無join?幾錢一次?

我有join, 因用budget計扣錢,視乎你join那個plan回贈多少及附送的東西也不同,扣就扣原價!

禁止訪問

回覆樓主

男爵府

hedyyyyy 發表於 18-9-22 07:54
pico真係好貴,不過可以改善到你既皮膚就值了。提提你要比較好市面上既pico機,唔好貪平揀左部無效果既機。 ...

我都認同係值的!不過,唔好贪平,因聽闻有些機是淘宝货,做完有反黑情況!不過,严重嘅凹凸洞,我就建議做其他專係凹凸洞療程。但去斑、去黄、收毛孔、普通凹凸洞,我覺得值得做,好過投資在貴價嘅護膚品,效果又慢又無噤明顯!

子爵府

issactmaria 發表於 18-9-22 10:16
我都認同係值的!不過,唔好贪平,因聽闻有些機是淘宝货,做完有反黑情況!不過,严重嘅凹凸洞,我就建議 ...

一般幾$一次,同幾耐做一次?

男爵府

Holidaykiki 發表於 18-9-22 17:26
一般幾$一次,同幾耐做一次?

如有FDA驗証嘅外國入口Pico 機,聞説都要接近200萬一部,加舗租、人工及水電,那些免費試做或一千以下是否信得過就見人見致。你可參考這個版那兩大時常提及的醫美公司價錢作參考!
Pico去斑最多一個月做一次,做好了咪可停一停!

子爵府

issactmaria 發表於 18-9-22 18:21
如有FDA驗証嘅外國入口Pico 機,聞説都要接近200萬一部,加舗租、人工及水電,那些免費試做或一千以下是否 ...

200萬

伯爵府

YWCCL 發表於 18-9-21 11:16
我本身屬油性暗瘡皮膚,想試下皮秒可唔可以收暗瘡, 收毛孔, 凹凸洞,見價錢都唔平想了解清楚先試下 ...

喺必肥站買左,唔可以話冇效果,不過唔係太理想囉。我諗係佢打嘅發數同手勢問題。我唔會再俾錢落呢間出哂名嘅黑店,service好差。

大宅

issactmaria 發表於 18-9-21 12:24
...

我想問幾錢一次,可以介紹我嗎,同埋痛唔痛?

男爵府

issactmaria 發表於 18-9-22 18:21
如有FDA驗証嘅外國入口Pico 機,聞説都要接近200萬一部,加舗租、人工及水電,那些免費試做或一千以下是否 ...

所以我覺得一係唔做,一做就找間有口碑,如果唔係效果一般,又付了錢,就兩頭唔到岸!

男爵府

princesspig 發表於 18-9-22 18:36
我想問幾錢一次,可以介紹我嗎,同埋痛唔痛?

我pm你!

別墅

issactmaria 發表於 18-9-21 12:03
我做Pico + 蜂巢定確可有助改善毛孔, 而凹凸洞亦有所改善,不過亦需時間慢慢改善。暗瘡問題好多方面引致, ...

請問做蜂巢頭我面會唔會爛???

水晶宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 開心吸收勳章 hashtag影視迷勳章 大廚勳章

你去A 妹有美容顧問幫你分析全面皮膚同適合做咩機,不過試做一次絕對見唔到咩效果,我買左3皮野個plan 諗住長期作戰,希望有成效,始終人人膚質不同,你得我未必得

男爵府

Clphkg 發表於 18-9-23 11:51
請問做蜂巢頭我面會唔會爛???

做蜂巢頭會唔會爛面好視乎你皮膚情況及打的力度,但有一樣是肯定的是,事前一星期做足夠保濕,係有改善downtime嘅情況。另,在治療過程中,同治療師溝通多一點,以確保自己可接受嘅程度。
蜂巢都算有創傷性的治療,所以上網做多D資料,預早告知治療師你可接受的程度,以免事後自己唔接受!我就未試過爛面的情況!

別墅

issactmaria 發表於 18-9-23 12:39
做蜂巢頭會唔會爛面好視乎你皮膚情況及打的力度,但有一樣是肯定的是,事前一星期做足夠保濕,係有改善dow ...

唔該哂清楚了

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至