自由講場

跳至

首頁

尾頁

子爵府

耐唔久就有啲紋身post 彈出來然後show 自己紋身, 跟住就話自己有紋身但是係一個好人, 又問紋身有乜問題, 紋身唔代表壞。。。等等
其實都冇人care 你有冇紋身, 亦冇興趣知你係咪好人, 做乜要成日標榜自己有紋身呢 我覺得係你自己"其" 視緊自己有紋身咋喎

ps 紋身jm 不要打頭

tansyneko    發表於 18-9-21 13:18

水晶宮

好勇

用戶要求終止服務

HiPP勳章(2) HiPP勳章(1) 2018父親節勳章 2018母親節勳章 2018復活節勳章 畀面勳章 開心吸收勳章

回覆樓主

此地無銀三百兩

蛋皇哥0127    發表於 18-9-21 13:06

男爵府

fishfish121 發表於 18-9-21 13:02
耐唔久就有啲紋身post 彈出來然後show 自己紋身, 跟住就話自己有紋身但是係一個好人, 又問紋身有乜問題, 紋 ...

我見Viu tv 有個男主持,成身成頭都係纹身,見到好痛。最近個節目係去泰國揾纹身師傅,佢話個身已經冇位再紋。

wcpcelia    發表於 18-9-21 15:55

伯爵府

呢個post 本身都係惹火搵交拗…

子爵府

Wonderlady 發表於 18-9-21 13:06
我見Viu tv 有個男主持,成身成頭都係纹身,見到好痛。最近個節目係去泰國揾纹身師傅,佢話個身已經冇位再 ...

拿, 我唔評論佢地紋得靚唔靚痛唔痛, 只係感覺佢地成日認為有人其視自己然後就show 一咋紋身出黎話自己係好人, 當然我亦唔會覺得紋身=壞 , 其實紋身都可以係藝術黎, 但好奇係咪真係咁多紋身人士都比人其視或不禮貌對待呢

珍珠宮

耐唔久就有啲紋身post 彈出來然後show 自己紋身, 跟住就話自己有紋身但是係一個好人, 又問紋身有乜問題, 紋 ...

你唔歧視唔等於無人歧視,如果有,咁紋身人士想為自己發聲都好正常吖?

琥珀宮

親子達人勳章 BK猜猜猜慶中秋

其實仲有好多人歧視人,可能佢地想宣揚下正面訊息,冇所謂啦。
你若盛開, 蝴蝶便來!

珍珠宮

我見Viu tv 有個男主持,成身成頭都係纹身,見到好痛。最近個節目係去泰國揾纹身師傅,佢話個身已經冇位再 ...

可以出鏡咩?
大陸唔比出鏡,吳尊係個例子,熱死辣辣要著leggings、手袖遮紋身
希望一家人每日開開心心返工(返學)去, 平平安安放工(放學)來!
全世界可以睇小佢,但佢亞媽我一定唔可以!
以平常心對待無常事~~~試問有多少人能做到呢!?

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

你話係呢度
我淨係覺得好痛咋,冇咩其他想法

子爵府

係街見過佢, 居然同我呢個C 9 打招呼 成身紋到無晒位再紋既人原來都幾NICE~

子爵府

mariefish 發表於 18-9-21 13:21
你話係呢度

唔係, fb 較多呢啲post , 但佢地影時男既通常chok 晒樣擺晒post , 女既就deep v 短裙挺胸吉羅

珍珠宮

亞KB, 佢d變身好核突,不過佢都吾系sell靚仔個類,如果身邊朋友我一定勸佢吾好紋,吾系靚又吾系型,只不過自我感覺良好,有朝一日吾中意就煩

翡翠宮

2018復活節勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

公開論壇喎,唔比人講?你唔喜歡唔回咪得,邊有咁霸道架?

蛋皇哥0127    發表於 18-9-21 14:35

寶石宮

2023年兔年勳章

tsung 發表於 18-9-21 13:05
此地無銀三百兩

寶石宮

2023年兔年勳章

mariefish 發表於 18-9-21 13:21
你話係呢度

雖則針唔拮到肉唔知痛 見到都...

水晶宮

唔鐘意可以唔睇,我鐘意睇架

大宅

佢自己鍾意咪得囉,一樣有人整容失敗變到成隻怪物咁都自貼,佢喺佢自己fb ig 貼,都係佢自己興趣啫

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

fishfish121 發表於 18-9-21 13:29
唔係, fb 較多呢啲post , 但佢地影時男既通常chok 晒樣擺晒post , 女既就deep v 短裙挺胸吉羅
...

明白,fb通常都係咁

伯爵府

畀面勳章

回覆樓主

我估我明樓主嘅意思,即係咁,好人好姐,有紋身完全無問題,但啲人就無啦啦自己戴曬頭盔話比人知自己係好人、有紋身不等於是壞...... 即係呢種「無啦啦」有啲突核囉!不過話說回頭,可能啲人出po前就係啱啱被人歧視完,所以「有感而發」咁出po

首頁

尾頁

跳至