自由講場

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

Poyau 發表於 18-9-21 14:10
雖則針唔拮到肉唔知痛 見到都...

嘩呢枝針唔洗拮都知痛
我玩印水紙算

禁止訪問

男爵府

畀面勳章

fishfish121 發表於 18-9-21 13:02
耐唔久就有啲紋身post 彈出來然後show 自己紋身, 跟住就話自己有紋身但是係一個好人, 又問紋身有乜問題, 紋 ...

我認我其視。好人好姐做咩去紋身。

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

marksix123 發表於 18-9-21 16:09
我認我其視。好人好姐做咩去紋身。

點解好人好姐唔可以紋身?
好人好姐穿耳就得?好人好姐染髮就得?
咁點解穿耳係靚,紋身係壞?

珍珠宮

parrot1208 發表於 18-9-21 13:21
係街見過佢, 居然同我呢個C 9 打招呼 成身紋到無晒位再紋既人原來都幾NICE~
...

「原來」

珍珠宮

kmcatbb 發表於 18-9-21 14:28
我估我明樓主嘅意思,即係咁,好人好姐,有紋身完全無問題,但啲人就無啦啦自己戴曬頭盔話比人知自己係好人 ...

如果係咁,所有日常感概都係「無啦啦」㗎啦喎~

珊瑚宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章

mariefish 發表於 18-9-21 13:21
你話係呢度
我淨係覺得好痛咋,冇咩其他想法

我都覺

翡翠宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 2021可愛聖誕B勳章 牛年勳章 2018復活節勳章 FUN享自然‧郊遊一夏

JD930 發表於 18-9-21 16:22
我都覺

我問過同事係好痛架

JD930    發表於 18-9-21 16:52

禁止訪問

珊瑚宮

牛年勳章 HiPP勳章(1) 2018母親節勳章

mariefish 發表於 18-9-21 16:39
我問過同事係好痛架

見到都覺得好痛,不過有啲係腰,腳跟,手腕細細粒咁都幾靚

禁止訪問

大宅

我真係覺得唔痛呀,不過呢d好個人既

其實呢個post都係歧視緊啦,不過緊有人話無,唔係,唔care~~嗶lee巴啦~~是但啦

pss,我係好人,我有紋身,不過我唔care你又唔care,可以off topic

侯爵府

2024年龍年勳章 2024勳章

我反而以美學角度
睇下D 線SHARP 唔SHARP
形似神似唔似咁
我唔係好怕佢地因為呢D 人反而會讓座
因為最恐怖GE 係係OFFICE 坐係度笑騎騎放毒蛇個D 人
試過有個紋到好靚
超想上去問邊度紋
但無胆就算

還你千世笑來世未必能遇到

公爵府

回覆樓主:

我識好多紋身友,自己都有紋,但我哋從來冇post自己個紋身出黎咁白痴喎,亦唔會冇啦啦提自己個紋身。我諗係你個FD有少少唔正常,唔關有冇紋身事。

侯爵府

紋身同FTM啲post一樣咁煩膠,無人會好care究竟一個人有無紋身係咪好人或者一個FTM係咪比起WM更加辛苦。

男爵府

kikiboy 發表於 18-9-21 13:21
可以出鏡咩?
大陸唔比出鏡,吳尊係個例子,熱死辣辣要著leggings、手袖遮紋身
...

而家電視尺度唔係放寬左咩?吳尊個衫袖只係長左啲但係都遮唔晒個紋身!
另外無線唔記得邊個節目,都見到成隻手都係紋身都著短袖襯衫出鏡喎!

瑪瑙宮

2024年龍年勳章 2024勳章 2023年兔年勳章 虎到金來勳章 開心吸收勳章

fishfish121 發表於 18-9-21 13:02
耐唔久就有啲紋身post 彈出來然後show 自己紋身, 跟住就話自己有紋身但是係一個好人, 又問紋身有乜問題, 紋 ...

唔覺有呢d post. 不過就算有, 睇下咪算, 好多人鍾show 自己鍾意既野, 未必等於佢歧視自己既.

禁止訪問

回覆樓主:

男爵府

aesbee 發表於 18-9-21 17:03
我真係覺得唔痛呀,不過呢d好個人既

其實呢個post都係歧視緊啦,不過緊有人話無,唔係,唔care~~嗶lee巴啦~~是 ...

有同感

男爵府

回覆樓主:

身邊有人紋身,我都有,但又無咩邊個挺胸show紋身喎。
我諗唔係關紋身事,係人的問題 樓主睇唔過眼,unfollow 佢會唔會開心D?

首頁

尾頁

跳至